خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خانواده، مدرسه و مدیریت شهری سه رکن سواد رسانه در جامعه

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 26 اسفند 1403 - 14:54
کارشناس حوزه رسانه گفت: خانواده، مدرسه و مدیریت شهری سه رکن افزایش دانش سواد رسانه ای در جامعه هستند، لذا باید در این خصوص دست به دست هم دهند تا بتوانند آسیب های رسانه و تهدیدات نرم افزاری را به حداقل برسانند.
خانواده،مشهد،رسانه،شهري،اسماعيلي،هدفمند،بينش،فرزندان،تأثير

مجید اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از مشهد در حاشیه همایش مهارت‌های رسانه در خانواده اظهار کرد: یکی از موضوعات خیلی مهم این زمان و پرداختن به مسائل، هر چیزی‌ است که در ذیل رسانه قرار دارد.
وی افزود: اگر بخواهیم تقسیم کاری انجام دهیم که به این موضوع، چه کسی باید توجه داشته باشد، طبیعتاً بخش بزرگی از آن به عهده خانواده است، چرا که اگر خانواده در افزایش بینش رسانه‌ای و مهارت‌های آن پیشگام شود فرزندان و نوجوانان را نیز در این مسیر قرار خواهد داد، اما در این وادی خانواده به تنهایی نمی‌تواند همه اهداف را محقق کند، لذا مدرسه و نهادهای مسئول، متولی و حتی توانمند و بزرگ جامعه باید پای کار بیایند تا تأثیر عمیق‌تر باشد.
این کارشناس حوزه رسانه اضافه کرد: دستگاه‌هایی چون شهرداری که در حوزه شهری فعالیت گسترده‌ای دارند نیز تأثیر بسزایی در فرهنگسازی رسانه‌ای و ارتقای بینش خانواده‌ و نسل جدید دارند، چرا که قدرت جدی در تمام نقاط و محلات و بخش‌های مختلف شهری داشته و حضور پررنگی در اماکن پرتردد چون مترو، ایستگاه اتوبوس، فرهنگ سراها، سرای محله‌های مختلف و ...
دارد.
وی با اشاره به فعالیت بخش فرهنگی شهرداری مشهد در برگزاری چنین رویدادها و همایش‌های موضوع محور رسانه‌ای خاطرنشان کرد: مشهد می‌تواند الگوی بسیار خوبی برای این حرکت هدفمند در کشور باشد؛ اگر چه چنین برنامه‌هایی در بخش های دیگری از کشور نیز شاید باشد، اما استمرار و تداوم این برنامه‌ها در مشهد بسیار شاخص و شایان توجه است.
به گفته اسماعیلی؛ خانواده، مدرسه و مدیریت شهری باید در این خصوص دست به دست هم دهند تا بتوانند آسیب‌های رسانه و تهدیدات نرم‌افزاری را به حداقل برسانند و در مقابل به سمت مرورش خلاقیت فرزندان و نوجوانان بروند.
وی یادآور شد: فضای آموزش و پرورش و مدارس در این زمینه باید فعالیتی ریشه‌ای و هدفمند داشته باشد و سرفصل‌های مناسبی را درنظر بگیرد.
انتهای پیام/282