خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لایروبی آب بندان قاجارخیل ساری ۴۵ درصد پیشرفت دارد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 26 اسفند 1403 - 15:13
ساری- مدیر جهاد کشاورزی ساری پیشرفت پروژه لایروبی و آبگیری آب‌بندان قاجارخیل را ۴۵ درصد اعلام کرد.
آبگيري،طرح،لايروبي،هكتار،كشاورزي

اسماعیل علوی در گفت وگو با خبرنگار مهر افزود: این طرح، که بیش از ۵۰۰ هکتار از اراضی منطقه را تحت پوشش قرار می‌دهد، تاکنون شاهد آبگیری ۴۵ درصدی از ۱۷۶ هکتار آب‌بندان بوده است.
وی گفت: طرح لایروبی و آبگیری آب‌بندان قاجارخیل با هدف احیا و بهره‌برداری بهینه از این منبع آبی برای مصارف کشاورزی منطقه در حال اجرا است.
علوی یادآور شد: این طرح، بیش از ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی را تحت پوشش قرار می‌دهد و شامل لایروبی و آبگیری ۱۷۶ هکتار آب‌بندان است.
بر اساس گزارش‌های موجود، تاکنون ۴۵ درصد از ظرفیت آب‌بندان، آبگیری شده است که نشان‌دهنده پیشرفت قابل توجه طرح در راستای اهداف تعیین شده است.
وی اظهار کرد: لایروبی آب‌بندان به منظور افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی آب و بهبود کیفیت آن انجام شده است.
این اقدام، نقش مهمی در تأمین آب مورد نیاز کشاورزان در فصول کم‌آبی خواهد داشت.
علوی ادامه داد: انتظار می‌رود با تکمیل و بهره‌برداری کامل از طرح لایروبی و آبگیری آب‌بندان قاجارخیل، شاهد افزایش قابل توجهی در ذخیره آب، بهبود کیفیت آب کشاورزی و رونق کشاورزی در منطقه باشیم.
پیگیری‌های مستمر مسئولان استانی و شهرستانی، نشان از عزم جدی برای تحقق این هدف دارد.