خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشاورزان از تردد پایاب سد سیازاخ دیواندره خودداری کنند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 26 اسفند 1403 - 16:01
سنندج- مدیرعامل آب منطقه‌ای کردستان هشدار داد: سیلاب در راه است و کشاورزان و اهالی روستاهای پایاب سد سیازاخ باید از تردد در بستر حریم رودخانه قزل اوزن خودداری کنند.
آب،سد،رودخانه،اوزن،قزل

آرش آریانژاد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی مبنی بر بارش‌های سنگین در روزهای ابتدایی سال ۱۴۰۴ و افزایش قابل توجه حجم آب ورودی به سد سیازاخ، احتمال رهاسازی آب از دریچه‌های سد وجود دارد.
وی افزود: این امر می‌تواند منجر به جاری شدن سیلاب با دبی بسیار بالا در رودخانه قزل اوزن شود.
وی خاطر نشان کرد: ما از تمامی کشاورزان و ساکنین روستاهای پایین‌دست سد سیازاخ در شهرستان دیواندره، به ویژه حاشیه رودخانه قزل اوزن، درخواست می‌کنیم که با توجه به شرایط جوی و احتمال رهاسازی آب از سد، از هرگونه تردد، اتراق و فعالیت در بستر و حریم این رودخانه جداً خودداری کنند.
مدیرعامل آب منطقه‌ای کردستان اذعان کرد: هدف ما حفظ جان و مال هموطنان عزیزمان است بنابراین از همه هم‌استانی‌ها می‌خواهیم که هشدارهای ما را جدی گرفته و از نزدیک شدن به رودخانه قزل اوزن خودداری کنند.
آریانژاد با اشاره به افزایش حجم آب ورودی به سد سیازاخ، احتمال رهاسازی آب از دریچه‌های سد را اجتناب‌ناپذیر دانست و تأکید کرد: رهاسازی آب با دبی بالا می‌تواند منجر به جاری شدن سیلاب در رودخانه قزل اوزن شود.
مدیرعامل آب منطقه‌ای کردستان از تمامی ساکنین منطقه درخواست کرد که از نزدیک شدن به رودخانه قزل اوزن خودداری کنند.