آغاز زودهنگام چهارشنبهسوری در کردستان با ۱۰ مصدوم و یک فوتی
سنندج- معاون اجرایی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان از آغاز زودهنگام چهارشنبهسوری در کردستان با ۱۰ مصدوم و یک فوتی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس مالکی اظهار کرد: با وجود اینکه هنوز به چهارشنبهسوری نرسیدهایم، آمار مصدومان ناشی از انفجار مواد محترقه در استان کردستان به ۱۰ نفر رسیده و متأسفانه یک نوجوان ۱۴ ساله نیز جان خود را از دست داده است.
معاون اجرایی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان جزئیات مصدومان را به تفکیک شهرستانها به شرح زیر اعلام کرد و گفت: سنندج ۳ نفر، دهگلان ۳ نفر، قروه ۲ نفر (شامل یک فوتی) سقز یک نفر و مریوان یک نفر کشته در اثر انفجار مواد محترقه داشته است.
وی با ابراز نگرانی از افزایش حوادث ناشی از مواد محترقه در آستانه چهارشنبهسوری، بر لزوم رعایت نکات ایمنی و آگاهیبخشی به شهروندان تاکید کرد.
وی از شهروندان خواست از روشن کردن آتش در مکانهای بسته و نزدیک به مواد قابل اشتعال خودداری و از مواد محترقه استاندارد و مجاز استفاده کنید.
پرهیز از خرید و استفاده از مواد خطرناک و دستساز از دیگر مواردی بود که مورد تاکید مالکی قرار گرفت.
معاون اجرایی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در صورت بروز حادثه، ضمن حفظ آرامش، مصدوم را به مکان امن منتقل کرده و با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرید.
مالکی همچنین با اشاره به حوادث ناگوار سالهای گذشته، از شهروندان خواست تا با هوشیاری و پرهیز از رفتارهای پرخطر، چهارشنبهسوری را به شبی ایمن و خاطرهانگیز تبدیل کنند.