خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 27 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش مقتدی صدر به حمله نظامی آمریکا به یمن

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 27 اسفند 1403 - 09:23
رهبر جریان صدر عراق با بیان اینکه سکوت حاکمان عرب و مسلمان در قبال رخدادها در منطقه بس است، خواهان توقف تجاوزات صهیونیستی-آمریکایی به یمن، لبنان و فلسطین شد.
صدر،مقتدي،غزه،صهيونيستي،لبنان

به گزارش مشرق، مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق عنوان داشت: آنچه که باعث اندوه ما می‌شود، این است که شاهد هستیم تشدید تنش طائفه‌ای در منطقه به ویژه در سوریه، لبنان و عراق در حال افزایش است.
به نقل از خبرگزاری واع، وی افزود: دشمن صهیونیستی آمریکایی در تلاش برای جنگ خود علیه ملت‌ها است؛ به ویژه در فلسطین، در غزه و کرانه باختری آن؛ در لبنان و سپس در یمن که بدون بازدارنده‌ای هدف بمباران است.
مقتدی صدر تصریح کرد: از اینجا، از عقلاء و حکماء و از حکام عرب می‌خواهم تا بر ائتلاف متجاوز صهیونیستی آمریکایی برای توقف تجاوزاتش علیه یمن، لبنان و فلسطین و توقف رخنه صهیونیستی به خاک سوریه إعمال فشار کنند.
رهبر جریان صدر گفت: همچنین از آنها می‌خواهم تا محاصره را از غزه بردارند، چراکه ادامه محاصره غزه آغازی برای کوچ اجباری ساکنانش و فروش آن به میمون‌ها و خوک‌ها است.
مقتدی صدر در پایان گفت: سکوت حاکمان عرب و مسلمان بس است، چراکه آنها شما را ضعیف دیده‌اند.
زمانی برای پشیمانی وجود ندارد.