قهرمانی کاله در لیگ حرفهای بسکتبال
تیم بسکتبال کاله تهران با پیروزی در دیدار سوم از فینال لیگ حرفهای بسکتبال باشگاههای کشور برابر پاس کامیاران، قهرمان این دوره از رقابتها شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سومین (آخرین) بازی سری فینال مسابقات لیگ حرفهای بسکتبال مردان ایران شب گذشته در سالن زنده یاد محمود مشحون (ورزشگاه آزادی تهران) برگزار شد که در پایان این دیدار، تیم کاله تهران با نتیجه ۹۳ - ۱۰۴ پاس کامیاران را شکست داد و عنوان قهرمانی این رقابتها را به دست آورد.
در این دیدار که با حضور پر شور و قابل توجه طرفداران پیگیری شد، همانند بازی دوم، هر دو تیم جنگنده ظاهر شدند و در وقتهای معمول به تساوی ۸۵ - ۸۵ رسیدند.
به این ترتیب این دیدار نیز همانند بازی دوم به وقت اضافه کشیده شد.
در وقت اضافه، اما این جوانان کاله تهران بودند که با عملکرد خوب امیرحسین عبیدی، ۸ - ۱۹ به برتری رسیدند تا در مجموع با ۱۱ امتیاز اختلاف، برنده این دیدار شوند.
تیم کاله تهران فصل قبل در لیگ ملی قهرمان شده بود و به این ترتیب امسال نیز در لیگ حرفهای مقام قهرمانی را به دست آورد.
نتایج چهار کوارتر و وقت اضافه این دیدار به شرح زیر رقم خورد:
کوارتر اول: ۲۲ - ۱۳ پاس
کوارتر دوم: ۲۱ - ۲۹ کاله
کوارتر سوم: ۱۹ - ۲۱ کاله
کوارتر چهارم: ۲۳ - ۲۲ پاس
وقت اضافه: ۸ - ۱۹ کاله
در پایان این بازی امیرحسین عبیدی پوینت گارد تیم کاله تهران با کسب ۳۰ امتیاز، ۴ ریباند، ۹ پاس منجر به گل و ۲ توپ ربایی، کارایی ۳۳ را به ثبت رساند تا عنوان بهترین بازیکنان را از آن خود کند.
فینال لیگ حرفهای بسکتبال ایران به صورت دو از سه برگزار شد و هر تیمی که دو بار حریف خود را شکست میداد، عنوان قهرمانی را به دست میآورد که تیم کاله تهران موفق شد ۲ بر یک برنده سری فینال شود.
نکته قابل توجه این بود که تیم کاله مازندران در بازی دوم این سری، تا سه ثانیه مانده به پایان مسابقه با سه امتیاز از حریف عقب بود و تیم پاس کامیاران چند ثانیه با کسب عنوان قهرمانی فاصله داشت، اما پرتاب سه امتیازی رادین علیزاده بازی را به تساوی کشید و کاله در وقت اضافه بازی دوم را برد و سری را به تساوی کشید.
به این ترتیب تیم کاله تهران یک قهرمانی دراماتیک را در این فصل از مسابقات لیگ حرفهای به دست آورد.