خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 27 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیمئونه: گل لواندوفسکی روند بازی را تغییر داد

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 27 اسفند 1403 - 10:53
سرمربی اتلتیکومادرید به شکست تیمش مقابل بارسلونا در هفته بیست وهشتم لالیگای اسپانیا واکنش نشان داد.
بارسلونا،بازي،گل،امتيازي،نتيجه،صفر،اسپانيا،60،نهايت

به گزارش خبرگزاری تسنیم، دیه‌گو سیمئونه که شاگردانش شب گذشته (یکشنبه) در هفته بیست‌وهشتم لالیگای اسپانیا نتوانستند برتری 2 بر صفر خود مقابل بارسلونا را حفظ کنند و در نهایت هم تن به شکست 4 بر 2 دادند، پس از این دیدار گفت: ما به بارسلونا به خاطر قدرتی که از خود در مهمترین مقطع بازی نشان دادند، تبریک می‌گوییم.
ما نتیجه بسیار خوبی به دست آوردیم (اشاره به پیش بودن 2 بر صفر در نتیجه) که دوام نیاورد.
گل اول بارسلونا روند و حاشیه امنیت را تغییر و به آنها قدرت بیشتری برای حمله داد.
وی افزود: ما این فرصت را داشتیم که اوضاع را در ضدحمله‌ای که داشتیم بهتر مدیریت کنیم اما این فقط یک تلاش بود و پاس آخرمان خوب نبود.
در ادامه نتیجه 2-2 شد و گل سوم بارسا هم روی شوتی تصادفی به دست آمد که این هم بخشی از بازی است، درست همان‌طور که ما در دور رفت از مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی اسپانیا در خانه بارسلونا در لحظات پایانی بازی را به تساوی کشاندیم و این بار سکه به نفع آنها فرود آمد.
سرمربی آرژانتینی اتلتیکومادرید تصریح کرد: ما روی گل اول بارسلونا به خوبی از میانه میدان دفاع نکردیم و لواندوفسکی گل فوق‌العاده‌ای به ثمر رساند.
این به ما ضربه زد و در نهایت باعث شد تا چنین سناریویی رقم بخورد.
بارسلونا تیم خوبی است و بازیکنان خیلی خوبی هم در ترکیبش دارد که خیلی خوب هم بازی می‌کنند.
ما با توجه به داشته‌های‌مان خوب رقابت کردیم و این نکته مثبتی است که باید به آن توجه کرد.
اتلتیکومادرید با این باخت 56 امتیازی باقی ماند و در رده سوم جدول رده‌بندی لالیگا جای دارد و بارسلونای 60 امتیازی (یک بازی کمتر) و رئال مادرید 60 امتیازی را بالای سر خود می‌بیند.
انتهای پیام/