خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 27 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرستاده ویژه آمریکا؛ در حال بررسی گزینه‌های جایگزین در خصوص جابه‌جایی ساکنان غزه هستیم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 27 اسفند 1403 - 11:18
استیو ویتکاف؛ « ما در حال بررسی همه گزینه‌ها جایگزین هستیم که منجر به زندگی بهتر برای مردم غزه می‌شود.
كشورهاي،غزه،ايالات،متحده،پيشنهاد،بررسي،استيو،جابجايي

باشگاه خبرنگاران جوان - استیو ویتکاف روز یکشنبه اعلام کرد ایالات متحده در حال بررسی گزینه‌های جدید برای جابجایی فلسطینی‌ها پس از طرح دونالد ترامپ رئیس‌جمهور این کشور برای تصرف نوار غزه است.
استیو ویتکاف در گفت‌وگو با رسانه‌های آمریکایی، زمانی که از وی پرسیدند آیا ایالات متحده در حال گفتگو با کشورهای دیگر درباره جابجایی فلسطینیان است، گفت: «به نظر من، ما در حال بررسی همه گزینه‌ها و گزینه های جایگزین هستیم که به زندگی بهتری برای مردم غزه و البته برای مردم اسرائیل منجر شود.»
وی افزود: «بنابراین، ما در حال بررسی همه این موارد هستیم.»
ماه گذشته، ترامپ اعلام کرد که ایالات متحده «غزه را تصاحب» کرده و این ناحیه را به «ریویرای خاورمیانه» تبدیل و فلسطینیان را در کشورهای همجوار مانند اردن و مصر ساکن خواهد کرد.
این پیشنهاد با انتقادات گسترده‌ای از سوی فلسطینی‌ها، کشورهای عربی و بسیاری دیگر از کشورهای جهان از جمله کانادا، فرانسه، آلمان و بریتانیا مواجه شد.
ویتکاف گفت: «اما در حال حاضر، آنچه در مقابل ما قرار دارد، رسیدن به نوعی راه‌حل برای این درگیری است.»
هفته گذشته در قطر، ویتکاف و اریک تراگر، مدیر ارشد بخش خاورمیانه و شمال آفریقای شورای امنیت ملی آمریکا، پیشنهادی به نام «پل» را ارائه کردند که به گفته آنها «زمانی برای مذاکره بر روی چارچوب یک آتش‌بس دائمی فراهم خواهد کرد.»
ویتکاف اظهار داشت: «به نظر من، ما یک پیشنهاد بسیار منطقی را روی میز گذاشتیم که به عنوان پلی برای رسیدن به یک بحث نهایی و راه‌حل نهایی در نظر گرفته شده است.
این پیشنهاد شامل نوعی خلع سلاح حماس است که باید صورت بگیرد.
این یک خط قرمز برای اسرائیلی‌هاست و این امکان را فراهم می‌کند که به یک راه‌حل صلح پایدار برسیم.»
منبع: هاآرتص