خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 27 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آماده‌سازی ۱۹ پایگاه اسکان فرهنگیان و ۹۳ مدرسه در سطح شهر تهران

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 27 اسفند 1403 - 12:18
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران از آماده‌سازی ۱۹ پایگاه اسکان و ۹۳ مدرسه در سطح شهر تهران خبر داد و گفت: مراکز رفاهی مجهز به فرش، تخت، یخچال و تلویزیون هستند.
پرورش،آموزش،اسكان،فرهنگيان،شهر

باشگاه خبرنگاران جوان - مجید پارسا مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به استقبال سال گذشته فرهنگیان از پایگاه‌های اسکان نوروزی، با بیان اینکه سال گذشته میزبان ۳۴ هزار نفر از فرهنگیان بوده‌ایم، افزود: تاکنون بیش از ۱۱ هزار نفر روز از طریق سامانه رزرو آنلاین برای اسکان نوروزی ثبت نام کرده‌اند.
مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به تاکید وزیر در راستای حمایت از معیشت فرهنگیان و ارائه خدمات رفاهی با حداقل هزینه، از اختصاص تسهیلات ویژه به زوج‌های فرهنگی خبر داد و گفت: در نوروز پیش رو هیچ گونه افزایش هزینه‌ای برای مراکز رفاهی نخواهیم داشت.
پارسا افزود: هزینه اقامت در پایگاه‌های اسکان نوروزی برای فرهنگیان به صورت نیم بها خواهد بود.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران درباره اسکان مهمانان غیرفرهنگی گفت: در صورت وجود ظرفیت هموطنان غیرفرهنگی نیز می‌توانند با مراجعه به ادارات آموزش و پرورش سراسر کشور و با پرداخت هزینه کامل از این خدمات استفاده کنند.
منبع: آموزش و پرورش شهر تهران