خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 27 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نصب ۳۵ دستگاه کنتور حجمی هوشمند برروی چاه‌های مجاز در شمیرانات

مهر | اقتصادی | دوشنبه، 27 اسفند 1403 - 13:12
سرپرست امور منابع آب شمیرانات از نصب ۳۵دستگاه کنتور حجمی و هوشمند بر روی چاه‌های پروانه دار از ابتدای سال جاری تا کنون در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
آب،منابع،زيرزميني،امور،كنتور،مديريت،حجمي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، سید حمید رضا حسینی با اعلام مطلب فوق، اظهار داشت: با توجه به وضعیت بحرانی سفره‌های آب زیرزمینی به دلیل افت سطح آب‌های زیرزمینی و برداشت‌های بی رویه و بدون برنامه از آبخوان‌ها، به منظور امکان مدیریت منابع آب و کنترل میزان بهره برداری از چاه‌های پروانه‌دار و کمک به تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی دشت ضروری است کلیه چاه‌های پروانه دار به کنتور حجمی و هوشمند مجهز شوند.
وی افزود: این امور در راستای انجام تکالیف قانونی و با پیگیری‌های به عمل آمده نسبت به نصب ۳۵ دستگاه کنتور حجمی و هوشمند توسط مالکین بر روی چاه‌های مجاز با مصارف، صنعت، خدمات، کشاورزی و خانگی اقدام و این گام مهمی در جهت مدیریت مصرف بر منابع آب زیرزمینی است.
سرپرست امور منابع آب شمیرانات گفت: نصب کنتور بر روی چاه‌ها یکی از پروژه‌های مهم طرح تعادل بخشی بوده که امور منابع آب تهران و پردیس در جایگاه حاکمیتی خود این پروژه را جهت مدیریت منابع آب شهرستان پیگیری ویژه خواهد کرد.
حسینی در پایان گفت: این امور بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب‌های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد خواهد کرد.