خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 27 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم تعمیق ارتباط دانشگاهیان با مسجد جمکران

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 27 اسفند 1403 - 13:47
قم- تولیت جمکران گفت: روابط بین دانشگاهیان و مسجد مقدس جمکران بایستی تعمیق پیدا کند، به گونه‌ای که همکاری‌های علمی و فرهنگی بیشتری شکل بگیرد.
جمكران،مقدس،مسجد،توليت،اجاق،آستان،عبادت،پيوند،الاسلام

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی‌اکبر اجاق‌نژاد پیش از ظهر دوشنبه در جمع روُسا و اساتید دانشگاه‌های استان قم بر اهمیت گسترش و تقویت پیوند میان جامعه علمی کشور و مسجد مقدس جمکران تأکید کرد.
تولیت آستان مقدس جمکران بیان کرد: در گذشته، نگاه غالب به این مکان صرفاً به عنوان محلی برای اقامه نماز بوده است که این نگرش، مدیریت امور مسجد جمکران را نیز در همان چارچوب محدود می‌کرد.
وی افزود: با راهنمایی‌ها و تدابیر مقام معظم رهبری، این رویکرد تغییر یافت و مکانیزم مدیریت جدیدی برای مسجد شکل گرفت و رهبر معظم انقلاب تصمیم گرفتند که جمکران از زیر مجموعه اداره اوقاف خارج شود و برای آن نهادی مجزا با تولیتی رسمی ایجاد گردد تا برنامه‌ها و اهداف بزرگ‌تری را پیگیری کند.
حجت الاسلام اجاق نژاد با مرور دستاوردهای ارزشمند دوران تولیت‌های قبلی، تصریح کرد: این تحولات آن‌چنان تأثیرگذار بوده که دیگر اثری از دیدگاه محدود گذشته باقی نمانده است.
تولیت آستان مقدس جمکران عنوان کرد: جمکران در حال حاضر تنها محلی برای عبادت نیست، بلکه به یک مرکز مقدس تبدیل شده است که در آن علم و معنویت به هم پیوند می‌خورند.
حجت الاسلام اجاق نژاد تاکید کرد: جدا کردن علم از عبادت امری خطرناک است که می‌تواند پیامدهای نامطلوبی به همراه داشته باشد.
وی ادامه داد: روابط بین دانشگاهیان و مسجد مقدس جمکران بایستی تعمیق پیدا کند، به گونه‌ای که همکاری‌های علمی و فرهنگی بیشتری شکل بگیرد.