خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 27 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت از مکانیزاسیون کشاورزی در رامیان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 27 اسفند 1403 - 14:19
رامیان-مدیر جهاد کشاورزی رامیان از پرداخت ۲۲۶ میلیارد ریال تسهیلات برای خرید ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی در این شهرستان خبر داد.
كشاورزي،تسهيلات،راميان،مكانيزاسيون،جهاد،توسعه

به گزارش خبرنگار مهر، حیدر محمودی، ظهر دوشنبه، با اشاره به برنامه‌های توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در سال ۱۴۰۳ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تاکنون ۱۰۳ دستگاه انواع ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی برای دریافت تسهیلات به ارزش بیش از ۴۳۵ میلیارد ریال به شعب بانک کشاورزی معرفی شده‌اند.
از این تعداد، ۵۸ فقره تسهیلات با مبلغ ۲۲۶ میلیارد ریال جذب شده است.
وی با تأکید بر نقش مکانیزاسیون در افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های تولید افزود: توسعه ماشین‌آلات کشاورزی یکی از اولویت‌های جهاد کشاورزی رامیان است و تسهیلات در این بخش به صورت مستمر در حال پرداخت است.
محمودی همچنین به کشاورزان متقاضی خرید تراکتورهای فرگوسن توصیه کرد: برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت راهنمایی، به نمایندگی‌های شرکت تراکتورسازی ایران یا واحد مکانیزاسیون مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رامیان مراجعه کنند.
وی در پایان از کشاورزان خواست از فرصت ایجادشده برای نوسازی و توسعه ناوگان کشاورزی خود استفاده کنند.
مدیر جهاد کشاورزی رامیان خاطرنشان کرد: این تسهیلات نقش مهمی در بهبود عملکرد بخش کشاورزی و کاهش وابستگی به روش‌های سنتی خواهد داشت.