خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 27 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چشم انداز برق در سال 1404 و ارزیابی ریسک صنایع در تأمین برق

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 27 اسفند 1403 - 14:30
معاونت بررسی های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران چشم انداز برق در سال 1404 و ارزیابی ریسک صنایع در تأمین برق را منتشر کرد.
برق،تأمين،1404،صنايع

به گزارش خبرگزاری تسنیم، برق به عنوان یکی از زیرساخت‌های حیاتی، نقشی کلیدی در توسعه اقتصادی و صنعتی کشور ایفا می‌کند.
در سال‌های اخیر، ایران با چالش‌های متعددی در تأمین برق مواجه بوده است که این چالش‌ها با افزایش مصرف، تغییرات اقلیمی و سرمایه‌گذاری ناکافی در بخش تولید و انتقال، تشدید شده‌اند.
پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که روندهای کنونی تداوم یافته و سال 1404 صنایع همچنان با محدودیت تامین برق مواجه هستند.
به عبارتی ریسک تامین انرژی مطمئین همچنان یکی از چالش‌های صنایع کشور در سال آتی خواهد بود.
این گزارش با هدف تحلیل وضعیت تأمین برق کشور در سال 1404 و ارزیابی ریسک‌های تأمین برق برای صنایع در سال 1404 تهیه شده است.
همچنین، با بررسی تجارب جهانی، راهکارهایی برای کاهش ریسک‌های مرتبط با تأمین برق ارائه خواهد شد.
برای دریافت گزارش اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/