خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 27 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام 2 برنامه شورای عالی استانها برای سال 1404

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 27 اسفند 1403 - 19:31
رئیس شورای عالی استان ها گفت: شورای عالی استان ‎ها، 2 برنامه را برای سال 1404 تعریف کرده که یکی ارائه طرح انتصاب استانداران، فرمانداران و مدیران دولتی با رای اعتماد شوراهای استان و دیگری ارائه طرح مدیریت منطقه یا مدیریت واحد در بخش های روستایی است.
شوراي،مديريت،جهادي،شهرداران،انقلابي،آتي،روستايي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو در آیین تجلیل از شهرداران جهادی که به مناسبت روز شهردار برگزار شده بود، اظهار کرد: روحیه جهادی و انقلابی شهید باکری در دوران شهرداری و سپس خدمت در خطوط مقدم دوران دفاع مقدس می‌تواند الگویی شایسته برای شهرداران باشد.
وی با بیان اینکه در شورای عالی استان‌ها تلاش کردیم که با ارتقای نقش نظارتی شورای عالی استان‌ها، جایگاه مدیریت شهری را در کشور ارتقا دهیم، گفت: این اقدام با کمک نمایندگان مجلس شورای اسلامی محقق شد و بابت این همراهی، تقدیر و تشکر ویژه می‌کنم.
رئیس شورای عالی استان‌ها افزود: برای سال آتی، دو برنامه در شورای عالی استان‌ها پیگیری خواهد شد و به عنوان بخشی از راهبردهای اصلی، مورد توجه قرار خواهد گرفت.
نخست ارائه طرح انتصاب استانداران، فرمانداران و مدیران دولتی با رأی اعتماد شورای استان‌هاست.
حاجی‌بگلو تصریح کرد: ارائه طرح مدیریت منطقه یا مدیریت واحد در بخش‌های روستایی نیز دومین اقدام ما برای سال آتی خواهد بود که به انقلابی در خدمت‌رسانی منجر خواهد شد.
می‌توانیم با تصویب این طرح‌ها در مجلس تحولات بزرگی را در همه بخش‌های روستایی، شهرها و البته کشور رقم بزنیم.
انتهای پیام/282