خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست حماس از میانجی‌گران برای مهار جنایات رژیم صهیونیستی

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 27 اسفند 1403 - 19:41
حماس در بیانیه ای با اشاره به جنایات صهیونیستها علیه مردم غزه اعلام کرد: ما طرف‌های میانجیگر و ضامن اجرای توافق آتش بس را به دخالت فوری برای مهار این جنایات مداوم دعوت می‌کنیم.
بس،توافق،آتش،غزه،حماس،نوار،تشنگي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: دشمن صهیونیست همچنان به نقض خطرناک توافق آتش بس ادامه داده و شهروندان بی دفاع را هدف قرار می‌دهد که در آخرین آنها ۵ نفر از فرزندان ملت فلسطین در بمباران بی‌رحمانه پهپادی در مرکز نوار غزه به شهادت رسیده و به حدود ۱۶۰ شهید پس از اعلام توافق آتش بس پیوستند.
حماس بیان کرد: این جنایات مداوم علاوه بر ادامه مسدود ماندن گذرگاه‌ها و تحمیل محاصره و گرسنگی و تشنگی به بیش از ۲ میلیون نفر از شهروندان نوار غزه حاکی از اصرار کابینه تروریست نتانیاهو بر فرار از اجرای توافق آتش بس و تاکید بر بی‌توجهی آن به زندگی اسرای اسرائیلی در نوار غزه و قوانین بین‌المللی و بشردوستانه است.
در بیانیه حماس آمده است: ما طرف‌های میانجیگر و ضامن اجرای توافق آتش بس را به دخالت فوری برای مهار این جنایات مداوم دعوت می‌کنیم، جامعه بین‌الملل را به اتخاذ اقدامات مسئولانه برای پایان دادن به محاصره و توقف جنایت گرسنگی و تشنگی توسط اشغالگران فاشیست در برابر دیدگان تمام جهانیان دعوت می‌کنیم.