آتشسوزی عمدی درختان بلوار طالقانی رامسر؛ متهم بازداشت شد
مهر
|
استانها
|
دوشنبه، 27 اسفند 1403 - 22:07
رامسر- رئیس آتشنشانی رامسر از آتشسوزی عمدی در محدوده بلوار طالقانی خبر داد و گفت: فردی با شرایط نامتعادل، سه درخت کاج را به آتش کشید.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل گوهررستمی از آتشسوزی عمدی در محدوده بلوار طالقانی خبر داد و گفت: فردی با شرایط نامتعادل، سه درخت کاج را به آتش کشید و قصد داشت درخت چهارم را نیز آتش بزند که توسط نیروهای انتظامی بازداشت شد.
وی ضمن تأیید عمدی بودن آتشسوزی توضیح داد: فردی که به دلیل سو مصرف مواد مخدر شرایط روانی عادی نداشت، از محدوده شهرداری رامسر شروع به آتش زدن درختان کرد و قصد داشت درخت چهارم را نیز آتش بزند که ازسوی نیروهای انتظامی بازداشت شد.
وی با اشاره به تلاش نیروهای آتشنشانی برای اطفای حریق، افزود: نیروهای آتشنشانی با مهار آتش، از سرایت آن به درختان مجاور و دیگر زیرساختهای منطقه جلوگیری کردند اما در این حادثه، سه درخت کاج به طور کامل سوختند و به کابلهای برق نیز خسارت جدی وارد شد.