خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الحوثی: هرگز تسلیم دشمن نخواهیم شد

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 27 اسفند 1403 - 22:31
رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنانی اعلام کرد که مردم یمن در مسیر جهاد در راه خدا و در دفاع از هویت ایمانی خود ایستاده‌اند و هرگز در برابر دشمنان تسلیم نخواهند شد.
يمن،آمريكا،الحوثي،رهبر،فلسطين،ملت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المسیره، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله، در سخنانی اعلام کرد که مردم یمن در مسیر جهاد در راه خدا و در دفاع از هویت ایمانی خود ایستاده‌اند و هرگز در برابر دشمنان تسلیم نخواهند شد.
وی گفت: خروج گسترده مردم یمن در صنعا و سایر استان‌های یمن به مناسبت سالگرد غزوه بدر، یک حرکت جهادی بزرگ بود.
الحوثی افزود: مردم یمن با این حضور عظیم، بر پایبندی خود به راه حق، حمایت از ملت فلسطین و مقابله با تجاوزگری آمریکا و اسرائیل تأکید کردند.
وی همچنین گفت: این حضور مردمی پیامی واضح به ملت فلسطین است که آنها در مبارزه خود تنها نیستند و مردم یمن اجازه نخواهند داد که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، به تجاوزات خود ادامه دهد.
رهبر انصارالله در ادامه با اشاره به درگیری‌های اخیر با نیروهای آمریکایی، اعلام کرد که پس از درگیری با نیروهای مسلح یمن، ناو هواپیمابر آمریکا مجبور به عقب‌نشینی شده و به فاصله ۱۳۰۰ کیلومتری در شمال دریای سرخ گریخته است.