خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درآمد ۱۰۸ میلیارد تومانی پرسپولیس از فروش یک بازیکن

مهر | ورزشی | سه شنبه، 28 اسفند 1403 - 09:18
باشگاه پرسپولیس از فروش مدافع قطری خود رقمی معادل ۱۰۸ میلیارد تومان کسب درآمد کرده است.
پرسپوليس،باشگاه،تيم،قطر،حسن،انتقال،فصل

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس در نقل و انتقالات نیم فصل دوم لیگ بیست و سوم و برای تقویت خط دفاعی خود اقدام به جذب عبدالکریم حسن مدافع سابق تیم ملی قطر و مرد سال آسیا ۲۰۱۸ کرد.
حسن توانست عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش بگذارد و در پایان فصل که با قهرمانی پرسپولیس همراه شد با پیشنهاد باشگاه‌هایی از قطر رو به رو شد و تصمیم گرفت که راهی تیم الوکره شد و باشگاه پرسپولیس برای این انتقال رقمی حدود یک میلیون و سیصد هزار دلار به دست آورد.
در همین حال پیمان حدادی عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار متنی در فضای مجازی اعلام کرد که پرسپولیس برای این انتقال حدود ۱۰۸ میلیارد تومان درآمدزایی کرده است که معادل ۳۰ درصد از قرارداد بازیکنان و اعضای کادرفنی این تیم می‌شود.
همچنین او ادعا کرد که مدیران این باشگاه پیش بینی می‌کردند که قیمت ارز در کشور افزایشی خواهد بود و به همین دلیل تصمیم گرفتند تا وصول این مبلغ از باشگاه قطری را به تأخیر بیاندازند.