خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و هراز

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 28 اسفند 1403 - 09:24
جانشین پلیس راهور فراجا از ترافیک نیمه سنگین در محور‌های چالوس، هراز و آزادراه قزوین - کرج - تهران خبر داد.
راهور،رانندگان،محور،پل،مسير،پليس

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ سیاوش محبی امروز -سه‌شنبه ۲۸ اسفندماه- با اعلام وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مواصلاتی کشور، اظهار کرد: اکنون در محور چالوس، مسیر جنوب به شمال حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه و در محدوده‌های مکارود و مرزن‌آباد، مسیر جنوب به شمال محور هراز در محدوده‌های رینه و لاریجان، آزادراه قزوین - کرج - تهران حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک ترافیک نیمه‌سنگین گزارش شده است.
وی درباره محور‌های مسدود، افزود: محور پونل - خلخال به دلیل شرایط جوی و احتمال ریزش سنگ در این مسیر مسدود است.
سرهنگ محبی تاکید کرد: رانندگان باید قبل از سفر از آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مختلف مطلع شوند و در صورت نیاز از مسیر‌های جایگزین استفاده کنند.
جانشین پلیس راهور فراجا از رانندگان خواست تا ضمن رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، با احتیاط بیشتری در مسیر‌های پرتردد حرکت کنند.
وی خاطرنشان کرد: پلیس راه و راهور فراجا همچنان به صورت مستمر در جاده‌ها حضور دارند و برای ارائه خدمات به مسافران و رانندگان آماده هستند.
منبع: پلیس راهور