خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیین تجلیل از مبلغان و مروجان سیره نبوی و فرهنگ علوی برگزار شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 28 اسفند 1403 - 09:30
سنندج- آئین تجلیل از مروجان سیره نبوی و فرهنگ علوی با تقدیر از ۳۱ نفر کارکنان دولت و کنشگران فرهنگ دینی برگزار شد.
فرهنگ،اسلامي،استان،اداره،عمومي،شوراي،كنشگران،علوي،نبوي

به گزارش خبرنگار مهر، دبیر شورای فرهنگ عمومی استان کردستان شامگاه دوشنبه در این مراسم اظهار کرد: تقدیر از یکسال تلاش اشخاص حقیقی و حقوقی مرتبط با فعالیت‌های فرهنگی-رسانه‌ای شورای فرهنگ عمومی بر اساس رصد میدانی از مجموعه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و بخشی از کنشگران فرهنگی، دینی و اجتماعی مرتبط با این اداره کل صورت گرفت.
علی اصغر دریایی بیان کرد: ماحصل این مراسم قدردانی از مبلغان و مروجانی بود که با گفتار نبوی و رفتار علوی در شاخص‌هایی چون فرهنگ‌مقابله با اسراف، ترویج سبک زندگی اسلامی، تبلیغ فرهنگ حجاب، تقویت فرهنگ ایثار و اشاعه و معرفی سرمایه‌های اجتماعی متوفی و در قید حیات عرصه فرهنگ را با همتی جهادگونه منجر به نتیجه کرده بودند.
وی با تبریک سال جدید خورشیدی گفت: تقارن حلول سال نو با سالروز شهادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) فرصتی برای همبستگی و انسجام امت اسلام به ویژه ملت شریف ایران اسلامی تحت زعامت ولی امر مسلمین، امام خامنه ای (مدظله العالی) برای استحکام بیش از پیش جبهه فرهنگی مقاومت اسلامی علیه استکبار جهانی است.
به همت دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان کردستان وحمایت اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی این استان آئین تجلیل از مروجان سیره نبوی و فرهنگ علوی با تقدیر از ۳۱ نفر کارکنان دولت و کنشگران فرهنگ دینی برگزار شد.