خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پویش «نه به تصادف» گامی مؤثر در فرهنگ‌سازی ایمنی رانندگی است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 28 اسفند 1403 - 10:01
بوشهر- امام جمعه دشتستان گفت: «پویش نه به تصادف» گامی مؤثر در فرهنگ‌سازی ایمنی رانندگی است.
پليس،راهور،تصادفات،دشتستان،تصادف،رانندگي،نهادهاي

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسن مصلح صبح سه شنبه در نشست با فرمانده پلیس راهور شهرستان دشتستان ضمن تقدیر از فعالیت‌های پلیس راهور در زمینه ارتقای امنیت جاده‌ای و کاهش تصادفات، بر اهمیت مشارکت عمومی در پویش‌هایی نظیر «نه به تصادف» تأکید کرد و گفت: مسئله تصادفات جاده‌ای و خسارات انسانی و مالی ناشی از آن، یکی از دغدغه‌های مهم جامعه است که نیازمند توجه ویژه همه نهادها، از جمله نهادهای فرهنگی و مذهبی، است.
امام جمعه دشتستان افزود: پویش‌هایی نظیر «نه به تصادف» می‌توانند نقش مهمی در فرهنگ‌سازی و آموزش عمومی برای رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی ایفا کنند.
وی در ادامه افزود: ترویج فرهنگ رانندگی ایمن، احترام به قوانین و توجه به حق دیگران در هنگام رانندگی، جز وظایف اخلاقی و اجتماعی هر فرد است، از این رو، نهادهای فرهنگی و مذهبی شهرستان آمادگی کامل خود را برای حمایت از چنین پویش‌هایی اعلام می‌کنند.
سرهنگ باقری، فرمانده پلیس راهور شهرستان دشتستان نیز در این دیدار، با ارائه گزارشی از وضعیت تصادفات و چالش‌های موجود، به برنامه‌های پلیس راهور در زمینه آموزش عمومی و اجرای قوانین اشاره کرد و بر لزوم همکاری متقابل میان پلیس و نهادهای اجتماعی برای پیشگیری از تصادفات تأکید کرد.
این دیدار با محوریت بررسی و حمایت از پویش اجتماعی «نه به تصادف» برگزار شد.