خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انفجار یک منزل مسکونی به دلیل نشت گاز در تهران

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 28 اسفند 1403 - 10:46
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران، از وقوع حادثه انفجار به دلیل نشت گاز در یک منزل مسکونی واقع در محله قلعه مرغی، خیابان حسنی خبر داد.
حادثه،انفجار،محل،آبگرم،نشت،ملكي،اورژانس

به گزارش خبرنگار مهر، جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران، از وقوع حادثه انفجار در یک منزل مسکونی واقع در محله قلعه مرغی، خیابان حسنی خبر داد.
وی در این باره گفت: ساعت ۹:۱۱ صبح امروز، گزارش یک مورد انفجار در یک منزل مسکونی به سامانه ۱۲۵ اعلام شد که بلافاصله سه ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند.
آتش‌نشانان در مدت زمان سه دقیقه به محل رسیدند و مشاهده کردند که در یک ساختمان قدیمی دو و نیم طبقه، به دلیل نشت گاز از آبگرم کن، انفجاری رخ داده است.
این انفجار منجر به تخریب بخشی از دیوار نیم‌طبقه بالا شد.
ملکی افزود: در این حادثه، یک مرد ۶۰ ساله دچار مصدومیت شد.
دو زن دیگر هم که در طبقات پایین حضور داشتند، دچار شوک و ترس شدند اما آسیب جسمی ندیدند.
هر سه نفر به عوامل اورژانس تحویل داده شدند.
وی تأکید کرد: خوشبختانه این حادثه منجر به آتش‌سوزی نشد و تنها یک انفجار رخ داده بود.
پس از تحویل مصدومان به اورژانس، محل برای بررسی‌های بیشتر در اختیار عوامل انتظامی قرار گرفت.
عملیات آتش‌نشانی نیز در ساعت ۹:۵۶ به پایان رسید.
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی علت این حادثه را نشت گاز از آبگرم کن و ایجاد شعله و جرقه عنوان کرد.