از ساخت خوابگاهی در محوطه زندان تا آزادی ۱۰۰ زندانی
رئیس سازمان زندانها گفت: در نتیجه بررسیهای به عمل آمده، تا قبل از پایان سال جاری، قریب به ۱۰۰ نفر از زندانیان زندان نقده که واجد بهرهمندی از ارفاقات قانونی بودند، آزاد خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدی، رئیس سازمان زندانها با اشاره به دستورات و تأکیدات رئیس قوه قضائیه در جریان سفر استانی آذربایجان غربی ناظر بر اتخاذ تدابیر لازم برای تعدیل بیشتر تراکم جمعیت کیفری زندان نقده، اظهار کرد: بلافاصله پس از این تأکیدات، طی جلساتی که برگزار شد، راهکارهای اجرایی تعدیل بیشتر تراکم جمعیت کیفری زندان شهرستان نقده احصاء شد و در نهایت مقرر شد که تا هفته قوه قضائیه سال ۱۴۰۴ یعنی حدود ۴ ماه دیگر، یک مجموعه خوابگاهی به متراژ ۱۵۲۰ متر در محوطه زندان نقده به بهرهبرداری برسد و یک سوم زندانیان این ندامتگاه، به مجموعه خوابگاهی مذکور منتقل شوند.
محمدی خاطرنشان کرد: همچنین در نتیجه بررسیهای به عمل آمده، تا قبل از پایان سال جاری، قریب به ۱۰۰ نفر از زندانیان زندان نقده که واجد بهرهمندی از ارفاقات قانونی بودند، آزاد خواهند شد.
رئیس سازمان زندانها همچنین از دادستان مرکز استان آذربایجان غربی به سبب همکاری مؤثر در زمینه تعدیل بیشتر تراکم جمعیت کیفری زندان نقده، قدردانی کرد.
منبع: رسانه قوه قضاییه