کردستان رکورد تولید گوشت مرغ را شکست؛ افزایش ۱۲ درصدی جوجهریزی
سنندج- رئیس جهاد کشاورزی کردستان گفت: کردستان با افزایش ۱۲ درصدی جوجهریزی در سال ۱۴۰۳، رکورد جدیدی در تولید گوشت مرغ به ثبت رساند.

به گزارش خبرنگار مهر، سعدی نقشبندی ظهر سه شنبه در گفتوگو با خبرنگاران از ثبت رکورد جدید جوجهریزی در واحدهای مرغداری این استان خبر داد.
وی افزود: بر اساس آمار ارائه شده، از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون، بیش از ۵۳ میلیون قطعه جوجه در مرغداریهای استان پرورش یافتهاند که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۱۲ درصد افزایش داشته است.
ظرفیت بالای تولید و نقش کلیدی کردستان
وی با اشاره به ظرفیت بالای تولید و نقش کلیدی استان در این زمینه بیان کرد: استان کردستان با دارا بودن ۷۵۴ واحد مرغداری فعال، به عنوان یکی از قطبهای تولید گوشت مرغ در کشور شناخته میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان این استان با تولید قابل توجه گوشت سفید، رتبه هشتم کشوری و رتبه اول در بین استانهای غرب و شمال غرب کشور را به خود اختصاص داده است.
نقشبندی بیان کرد: ۷۰ درصد از تولیدات مرغداریهای کردستان، نیاز مصرف داخلی را تأمین میکند و ۳۰ درصد مازاد آن به ۱۳ استان دیگر کشور صادر میشود.
وی با بیان اینکه این افزایش تولید، نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی کشور ایفا میکند، گفت: با تداوم این روند، انتظار میرود که استان کردستان بتواند جایگاه خود را در تولید گوشت مرغ در سطح کشور ارتقا دهد.