خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرکز ملی هنر و رسانه بنیاد شهید و امور ایثارگران ایجاد خواهد شد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 28 اسفند 1403 - 13:12
رئیس بنیاد شهید گفت: مرکز ملی هنر و رسانه بنیاد شهید و امور ایثارگران با هماهنگی حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید ایجاد خواهد شد.
هنر،شهدا،جنگ،رسالتي،اعتقادات،ايثارگران

باشگاه خبرنگاران جوان - سعید اوحدی با اشاره به ایجاد مرکز هنر و رسانه ملی بنیاد شهید و امور ایثارگران، اظهار کرد: این مرکز با نگاه به دغدغه مقام معظم رهبری که فرمودند از اقدامات کلیشه‌ای بپرهیزید، زمینه تولید آثار فاخر را در رشته‌های مختلف فرهنگ و هنر خواهد داشت.
وی افزود: امروز، جنگ ما جنگ نرم‌افزاری و جنگ نرم است و چه رسالتی بالاتر از رسالت هنرمندان که باید با زبان هنر، این ارزش‌ها را منتقل کنند.
در حال حاضر، بیش از ۴۰۰ کانال تلویزیونی در دنیا وجود دارد که در حال جهت‌دهی به افکار عمومی و علیه کشور ما هستند.
در چنین شرایطی، غیر از زبان هنر، هیچ ابزار دیگری نمی‌تواند به‌درستی از ارزش‌های شهدا پاسداری کند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، هنر را جلوه‌ای از اعتقادات و باور‌های انسان‌ها دانست و گفت: هنر، تجلی اعتقادات وجودی انسان است.
همان‌گونه که وصیت‌نامه‌های شهدا، عصاره جان و اندیشه آنان را به تصویر می‌کشد، هنر نیز رسالتی مشابه دارد و می‌تواند پیام شهدا را برای نسل‌های آینده ماندگار کند.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت