خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دبیرکل سازمان ملل خواستار رعایت آتش‌بس در غزه شد

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 28 اسفند 1403 - 18:06
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل در پی دور جدید حملات هوایی اسرائیل به غزه، خواستار رعایت آتش‌بس شد.
غزه،حملات،اسرائيل،ملل،سازمان،قربانيان،نوار،دبيركل،نجات،سخنگو ...

به گزارش مشرق، فرحان حق معاون سخنگوی سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی افزود: دبیرکل سازمان ملل از حملات هوایی اسرائیل به غزه که در آن تعداد قابل توجهی از غیرنظامیان کشته شدند، شوکه شده است.
این سخنگوی سازمان ملل افزود: دبیرکل سازمان ملل قویا خواستار رعایت آتش بس، از سرگیری کمک های بشردوستانه بدون مانع و «آزادی بی قید و شرط گروگان های باقی مانده» (اسرای باقیمانده اسرائیلی) است.
در پی آغاز دور جدید حملات اسرائیل به غزه با هماهنگی آمریکا، منازل مسکونی، مدارس، مراکز مهاجران و چادر محل اسکان آوارگان هدف حملات شدید قرار گرفته است.
کاخ سفید اعلام کرد که اسرائیل پیش از حمله به غزه با دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا مشورت کرده است.
وزارت بهداشت فلسطین روز سه شنبه در جدیدترین آمار خود اعلام کرد که از زمان آغاز دوباره حملات اسرائیل به نوار غزه، ۴۱۲ شهروند فلسطینی از جمله زنان و کودکان از بامداد امروز تاکنون به شهادت رسیده و بیش از ۵۰۰ نفر زخمی شده اند.
وزارت بهداشت غزه هشدار داده است که با ادامه حملات، شمار قربانیان افزایش خواهد یافت.
به گفته این وزارتخانه، بیمارستان‌های غزه با کمبود شدید دارو، تجهیزات پزشکی و سوخت مواجه هستند و این بحران، شرایط درمانی را به مرحله فروپاشی رسانده است.
مدیر بیمارستان الشفاء در غزه نیز تاکید کرد که در سراسر شمال نوار غزه، تنها چهار تخت مراقبت ویژه باقی مانده است و بسیاری از مجروحان به دلیل کمبود امکانات درمانی، جان خود را از دست می‌دهند.
او همچنین از مشکلات شدید در دسترسی به مناطق بمباران‌شده برای نجات قربانیان خبر داد و گفت: «صدای قربانیان را از زیر آوار می‌شنویم اما نمی‌توانیم آن‌ها را نجات دهیم.»