خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصدوم شدن ۱۴۱ نفر از صبح امروز تا کنون با مواد محترقه

مهر | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 28 اسفند 1403 - 18:06
نیروی انتظامی و سازمان آتش‌نشانی، با اعلام تدابیر ویژه‌ای برای کاهش حوادث آخر سال، از مردم می‌خواهند تا از استفاده از مواد محترقه خطرناک خودداری کنند.
محترقه،حوادث،شب،مواد،برگزار

به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر؛ در آستانه فرا رسیدن نوروز، ایرانیان در سراسر کشور شب سه شنبه آخر سال را با شور و هیجان خاصی برگزار می‌کنند.
این آئین کهن، که ریشه در سنت‌های باستانی ایران دارد، هر ساله در آخرین سه‌شنبه شب سال برگزار شده و نمادی از بدرود با زمستان و استقبال از بهار است اما متأسفانه طی سال‌های اخیر مواد محترقه این جشن را برای برخی از خانواده‌ها به عزا تبدیل کرده است.
نیروی انتظامی و سازمان آتش‌نشانی، با اعلام تدابیر ویژه‌ای برای کاهش حوادث احتمالی، از مردم می‌خواهند تا از استفاده از مواد محترقه خطرناک خودداری کنند.
با این حال، در برخی مناطق گزارش‌هایی از بروز حوادث و مصدومیت‌ها به گوش می‌رسد.
مسئولان اورژانس از افزایش تعداد تماس‌های امدادی خبر داده و تأکید کردند که ایمنی در برگزاری این مراسم باید در اولویت قرار گیرد.