خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حزب الله: غزه نماد عزت و ایستادگی باقی خواهد ماند

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 28 اسفند 1403 - 22:31
حزب الله لبنان تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه و تداوم نسل کشی علیه ملت فلسطین را به شدت محکوم کرد.
فلسطين،غزه،دولت،تجاوز،مجدد،مقاومت،بيانيه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، حزب‌الله لبنان در واکنش به تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکید کرد: تصمیم دولت نتانیاهو برای لغو آتش‌بس با مشارکت کامل دولت آمریکا تأکید می‌کند که این رژیم به همراه دولت آمریکا به هیچ یک از تعهدات و توافقنامه ها احترام نمی‌گذارند و دو روی یک سکه و تشنه‌ خون هستند و هیچ زبانی جز قتل و تخریب نمی‌شناسند.
حزب الله در بیانیه خود بر حمایت کامل و ثابت این جنبش از مقاومت فلسطین و مردم غزه تاکید کرد و افزود: دشمن صهیونیست که از در هم شکستن اراده مقاومت در طول 15 ماه جنگ وحشیانه ناتوان ماند هرگز نخواهد توانست آنچه را پیش از این به دست نیاورده است در جریان تجاوز مجدد خود به دست آورد که از جمله آنها نابودی مسئله فلسطین یا آواره کردن مردم فلسطین از سرزمینشان است.
در این بیانیه آمده است: فلسطین مسئله اصلی امت باقی مانده و غزه نماد عزت و ایستادگی باقی خواهد ماند و این مردم نیز برای تمام مردم جهان الگوی مبارزه برای دستیابی به حقوق و مقدسات خود خواهند بود.
انتهای پیام/