خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبودی در تامین کالاهای اساسی شب عید در استان تهران نداریم

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 28 اسفند 1403 - 22:42
تهران- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به عرضه ۲۵۰۰ تن میوه شب عید در این استان گفت: برای تأمین کالاهای مورد نیاز در تعطیلات نوروزی، شاهد هیچ کمبودی نخواهیم بود.
تهران،كالاهاي،سطح،بازار،تعطيلات،تأمين،اساسي

به گزارش خبرنگار مهر، حشمت‌الله عسگری، عصر سه شنبه در حاشیه آخرین جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران، در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تأمین کالاهای اساسی و تنظیم بازار در آستانه تعطیلات نوروزی، اظهار کرد: به لطف خدا، ۱۹ نمایشگاه در سطح شهر تهران و شهرستان‌های استان برگزار شد که بیش از ۵۰۰۰ غرفه در آنها حضور داشتند و این نمایشگاه‌ها بخش عمده‌ای از تقاضای پایان سال مردم را پاسخ دادند.
وی افزود: علاوه بر این، کالابرگ الکترونیکی بیش از ۷ میلیون نفر را تحت پوشش قرار داد و به خوبی توانست نیازهای مردم را برطرف کند، خوشبختانه با هماهنگی‌های انجام‌شده با دستگاه‌های اجرایی، هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی در سطح شهر تهران و شهرستان‌های استان نداشتیم.
عسگری با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای تأمین میوه شب عید، عنوان کرد: ۲۵۰۰ تن میوه شامل سیب و پرتقال با کیفیت بسیار بالا توسط سازمان میادین و سازمان روستایی عرضه شده که سیب با قیمت ۵۳ هزار تومان و پرتقال با قیمت ۴۲ هزار تومان در دسترس مردم قرار گرفته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: این اقدامات باعث شد تا قیمت‌ها در سطح بازار نه تنها افزایشی نداشته باشد، بلکه در برخی موارد کاهش نیز پیدا کند.
معاون استاندار تهران با تأکید بر برنامه‌ریزی دقیق برای تأمین کالاهای مورد نیاز در تعطیلات نوروزی، بیان کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده تا در طول تعطیلات، کالاهای اساسی به‌طور کامل در سطح بازار موجود باشد و انشاالله در این دوره شاهد هیچ کمبودی نخواهیم بود و مردم می‌توانند با خیال راحت به خرید بپردازند.