خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

220 مورد مأموریت اعزام آتش‌نشانان به محل حادثه در تهران - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 28 اسفند 1403 - 22:54
مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران از افزایش حوادث چهارشنبه سوری در تهران، خبر داد و گفت: تا به این ساعت، 220 مورد مأموریت اعزام آتش نشانان به محل حادثه در تهران داشته ایم.
حادثه،حريق،سامانه،آماري،محمدي،مديرعامل

قدرت الله محمدی؛ مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره آخرین جزئیات ماموریت‌های امشب آتش‌نشانی گفت: تا این لحظه طبق آماری که از سامانه به دست آوردیم، تقریباً 3 هزار تماس با سامانه 125 داشته‌ایم.
وی افزود: طبق آماری که با سال قبل مقایسه شده است، آمار رو به افزایش است؛ تاکنون 220 مورد مأموریت اعزام به حادثه داشته‌ایم.
محمدی گفت: بیشترین آمار حوادث در خصوص حریق است؛ آسیب زیادی به فضای سبز و درختان، سطل‌های مکانیزه و ساختمان‌های مسکونی وارد شده است.
وی افزود: یکی از حادثه‌های تلخی که تاکنون گزارش شده، مربوط به حادثه یک موتورسیکلت با دو راکب بود که در مسیر خیابان مورد اصابت نارنجک قرار گرفته‌اند که یک نفر از راکبین در همان جا فوت کرد و نفر دیگر به شدت مصدوم شده است.
مدیرعامل آتش‌نشانی عنوان کرد: هم‌اکنون یک حادثه آتش‌سوزی در انبار مواد پلاستیکی در محدوده فلکه صادقیه داریم که آتش‌نشانان در محل و در حال اطفای حریق هستند؛ آمارهای که در حال رصد هستیم متاسفانه در ساعات پایانی شب در حال افزایش است.
انتهای پیام/