خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الحوثی: رژیم صهیونیستی یک خطر واقعی برای همه کشور‌ها است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 28 اسفند 1403 - 23:00
سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن در اظهاراتی با بیان اینکه برخی رژیم‌های عربی دشمن صهیونیستی را به ادامه تجاوز به نوار غزه و کشتار ساکنان آن تشویق می‌کنند، تاکید کرد: رژیم صهیونیستی یک خطر واقعی برای همه کشور‌ها و ملت‌های اسلامی است.
رژيم،صهيونيستي،عربي،الحوثي،جنايت،ادامه

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از شبکه المسیره، الحوثی گفت: برخی از رژیم‌های عربی تلاش می‌کنند تا تحت عنوان عادی سازی، همه کشور‌های عربی و اسلامی را به سمت روابط دوستانه با دشمن صهیونیستی سوق دهند.
رهبر جنبش انصارالله یمن افزود: این یک ننگ و جنایت است که یک کشور عربی با طرفی مانند رژیم جناتیکار صهیونیستی روابط خوبی داشته باشد.
الحوثی با بیان اینکه در مقابله با دشمن اسرائیلی هیچ چاره‌ای غیر از مسئولیت پذیری نداریم، ادامه داد: کینه و جنایت رژیم صهیونیستی در حق امت اسلامی یک اصل ثابت در شیوه رفتار این رژیم است و براساس این اصل بوجود آمده است.
وی افزود: اگر رژیم صهیونیستی بتواند فلسطین را نابود کند بدون هیچ مراعاتی به سراغ دیگر کشور‌ها خواهد رفت.
رهبر جنبش انصارالله یمن ادامه داد: کسانی که بر توافق با رژیم صهیونیستی تکیه می‌کنند باید بدانند که این رژیم به هیچ توافقی با هیچ کشور عربی پایبند نیست هرچند که ضامن این توافق آمریکا باشد.
الحوثی در ادامه به کم کاری و سکوت برخی کشور‌های عربی در قبال جنایت رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: هنگامی که برخی از کشور‌های اسلامی موضع مناسبی در قبال مساله فلسطین می‌گیرند، سازمان‌های عربی با یک موضع منفی با این کشور‌ها مقابله می‌کنند.
وی تصریح کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی دو روی یک سکه هستند و تاریخ جنایتکارانه بی سابقه و بی نظیری در جهان دارند.
منبع: ایرنا