خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهش در انسداد مرزها؛ اولویت پلیس در سال ۱۴۰۴

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 29 اسفند 1403 - 10:36
فرمانده کل انتظامی کشور در رزمایش نوروز ۱۴۰۴ از جهش در انسداد مرزها به‌عنوان یکی از اولویت‌های پلیس در سال آینده خبر داد.
پليس،كشور،رادان،سردار،مرز،حوزه،انسداد،زشت

به گزارش خبرنگار مهر سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتطامی کشور در رزمایش اقتدار نوروز ۱۴۰۴ در جمع خبرنگاران گفت: بیش از ۱۶ هزار گشت، ۲۰ بالگرد، ده‌ها پهپاد و آماده‌باش بیش از ۲۵۰ هزار نیروی پلیس امنیت کشور از مرز تا کشور تأمین خواهند شد.
سردار رادان با بیان اینکه هموطنان بدانند که جاده هم جزئی از سفر است، گفت: امیدوارم مسافران نوروزی با توجه به مقررات و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی سال خوبی را آغاز کنند.
فرمانده انتظامی کل کشور با تاکید بر اینکه پلیس در سال ۱۴۰۲ برای برقراری امنیت ۷۵ شهید تقدیم نظام کرده است، افزود: در شب گذشته یک نفر از نیروها ما به دلیل زیاده خواهی عده‌ای به شهادت رسید.
وی مبنی بر اولویت‌های پلیس در سال ۱۴۰۴ گفت: کاهش تخلفات رانندگی، مقابله با سارقان و مالخران، مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر و کالا، جمع‌آوری معتادین متظاهر، راه‌اندازی گشت‌های هوشمند پلیس از اولویت‌های پلیس در سال آینده است.
سردار رادان با بیان اینکه تصادفات زهری کشنده در خاطره و حافظه کسانی که با این پدیده زشت مواجه می‌شوند، گفت: آنچه مردم را از این ندیده زشت دور می‌کند توجه به مقررات است.
وی در خصوص چالش‌های پلیس در سال ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: حوزه مرز و انسداد مرز از جمله چالش‌های پلیس در سال ۱۴۰۳ بود که با اقدامات و تجهیز کارگاه‌ها در سال ۱۴۰۴ جهشی در انسداد مرزها خواهیم داشت.
وی در حوزه اقتصادی اظهار داشت: در حوزه اقتصادی پلیس آماده حمایت از کارآفرینان تولیدکنندگان واقعی در راستای رشد تولید در کشور است.