خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار نارنجی در کرمانشاه؛ وزش باد و گرد و خاک در راه است

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 29 اسفند 1403 - 12:53
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از نفوذ سامانه ناپایدار از امروز 29 اسفندماه در استان خبر داد و گفت: از روز پنجشنبه 30 اسفندماه تا شنبه دوم فروردین ماه 1404 بارندگی همراه با وزش باد، رعدوبرق و احتمالا رگبار پراکنده تگرگ را  در استان خواهیم داشت.
استان،كرمانشاه،دالاهو،سنقر،كنگاور،وزش،باغي،هواشناسي،اجتناب،ن ...

علی محمد زورآوند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به نفوذ سامانه ناپایدار به استان و صدور هشدار سطح نارنجی در کرمانشاه، اظهار کرد: از ظهر امروز تا اواخر پنجشنبه 30 اسفند در نیمه غربی استان از جمله سرپل‌ذهاب، قصرشیرین، گیلان‌غرب، اسلام‌آبادغرب و دالاهو وزش باد نسبتاً شدید و گردوخاک پیش‌بینی شده است.
وی افزود: از روز پنجشنبه 30 اسفندماه 1403 تا شنبه دوم فروردین‌ماه 1404 در کل استان به ویژه نیمه شرقی و نواحی شمالی شامل هرسین، صحنه، سنقر، کنگاور، کرمانشاه، پاوه، جوانرود و روانسر بارندگی همراه با وزش باد، رعدوبرق و احتمالا رگبار پراکنده تگرگ را خواهیم داشت.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه، گفت: همچنین از شنبه دوم فروردین‌ تا چهارشنبه ششم فروردین‌ماه در کل استان به ویژه نواحی سردسیر شامل سنقر، کنگاور، اسلام آبادغرب و دالاهو کاهش محسوس دمای هوا و ماندگاری هوای سرد در استان پیش‌بینی می‌شود.
زورآوند عنوان کرد: کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به سازه‌های بلند و موقت، آبگرفتگی معابر عمومی، لغزندگی جاده‌ها، کندی در تردد وسایل نقلیه، احتمال خسارت به محصولات باغی، کشاورزی و گلخانه‌ای و افزایش مصرف حامل‌های انرژی از جمله مخاطرات این بارش‌ها خواهد بود.
وی به همشهریان توصیه کرد که از قرار گرفتن در معرض هوای آلوده اجتناب و از استحکام گلخانه‌ها و سازه‌های بلند و موقت اطمینان حاصل کنند.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: پاکسازی کانال‌ها، پرهیز از کوهنوردی، احتیاط در رانندگی، اجتناب از ترددهای غیرضرور، مدیریت و صرفه‌جویی در مصرف انرژی، کنترل دما، رطوبت و تهویه در گلخانه‌ها توصیه می‌شود.
زورآوند در پایان تأکید کرد: از محصولات کشاورزی و باغی در مقابل سرمازدگی محافظت کنید و دستگاه‌های اجرایی در حالت آماده باش قرار گیرند، همچنین از طریق رسانه‌های محلی به مردم به موقع اطلاع‌رسانی شود.
انتهای پیام/