خدماترسانی ۵۰۰۰ نفر در بنادر استان هرمزگان به مسافران
بندرعباس-مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان گفت: در ایام نوروز امسال بیش از ۵۰۰۰ نفر در بنادر مختلف استان هرمزگان آماده خدماترسانی به گردشگران هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین عباسنژاد پیش از ظهر امروز چهارشنبه در بازدید از بخشهای مختلف بندر شهید حقانی و روند خدماترسانی در بزرگترین بندر مسافری کشور در آستانه نوروز ۱۴۰۴، اظهار کرد: طرح خدماترسانی به مسافران در قالب طرح خدمات سفرهای دریایی استان هرمزگان از ۲۳ اسفندماه آغاز شده است.
وی افزود: خدماترسانی به گردشگران نوروزی طی نوروز پیشرو، توسط بیش از ۵۰۰۰ نفر در بنادر مختلف استان انجام میشود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با اشاره به اضافه شدن بیش از ۵۰۰ صندلی به ظرفیت ناوگان مسافری دریایی مرکز استان هرمزگان در آستانه سفرهای نوروزی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با اضافه شدن دو فروند شناور جدید، بیش از ۵۰۰۰ صندلی ظرفیت در مرکز استان هرمزگان آماده خدماترسانی به گردشگران و شهروندان جهت تردد به جزایر قشم و هرمز هستند.
عباسنژاد با تاکید بر آمادگی کامل جهت خدماترسانی به گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ ادامه داد: تجهیزات ایمنی، شناورهای امداد و نجات، خودروهای آتشنشانی و آمبولانس، استقرار شناورهای آتشخوار در شرق و غرب و… بخش دیگری از اقدامات صورت گرفته برای آمادگی هرچه بیشتر پیش از نوروز امسال بوده است.
وی در انتها نیز عنوان کرد: برپایی موکبهای فرهنگی با تاکید بر فعالیت ویژه در ایام رمضان، جز دیگر اقدامات صورت گرفته است.