خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان شرقی

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 29 اسفند 1403 - 16:24
تبریز- مدیر روابط عمومی هواشناسی آذربایجان شرقی از تشدید سامانه بارشی از بعدازظهر پنج شنبه ۳۰ اسفندماه خبر داد.
هواشناسي،مدير،روابط،عمومي،ابراهيمي،بارش،سفرهاي،نواحي،ظهر

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر روابط عمومی هواشناسی استان آذربایجان شرقی، ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: فعالیت سامانه بارشی از بعد از ظهر پنج شنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ تا روز شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۴ کلیه نواحی استان به ویژه کلیبر، هشترود، مرند، بستان آباد، اهر هریس، سراب، چاراویماق و ورزقان را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
افشین ابراهیمی مدیر روابط عمومی هواشناسی افزود: بارش باران و برف (در نواحی کوهستانی کولاک برف) رعد و برق، وزش باد شدید موقتی، در نقاط مستعد بارش تگرگ، احتمال رخداد روان آب و سیلاب، کاهش محسوس دما و ماندگاری هوای سرد پیش بینی می‌شود.
ابراهیمی ادامه داد: توصیه می‌شود از سفرهای غیر ضروری و قرار گرفتن و اتراق در حریم و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها پرهیز و از فعالیت‌های کوه نوردی و جابجایی عشایر و همچنین از تردد دامداران در ارتفاعات اجتناب گردد.
مدیر روابط عمومی هواشناسی با اشاره به پویش «نه به تصادف» که در راستای کاهش حوادث و تصادفات جاده‌ای است، گفت: مسافران قبل از خروج از منزل، وضعیت آب و هوا را بررسی کرده و با توجه به هشدارهای هواشناسی سفرهای خود را مدیریت و احتیاط لازم را رعایت کنند.