مکرون: حملات اسرائیل به غزه یک «گام بزرگ به عقب» است
رئیس جمهور فرانسه بر ادامه مذاکرات صلح و پیدا شدن یک راهحل دیپلماتیک تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه، روز چهارشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با پادشاه عبدالله دوم اردن گفت که از سرگیری حملات اسرائیل به نوار غزه یک «گام بزرگ به عقب» است.
مکرون تأکید کرد: «هیچ راهحل نظامی در غزه وجود ندارد» و اصرار داشت که مذاکرات صلح باید ادامه یابد و یک راهحل دیپلماتیک پیدا شود.
او گفت: «ما آمادهایم تا به موفقیت طرح عربی برای غزه کمک کنیم.»
بربوک: حملات مجدد اسرائیل امیدها برای صلح را «درهم میشکند»
آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه آلمان، روز چهارشنبه گفت که حملات مجدد اسرائیل به نوار غزه «امیدهای ملموس بسیاری از اسرائیلیها و فلسطینیها برای پایان دادن به رنج همه طرفها را درهم میشکند.»
بربوک قبل از شروع سفر خود به لبنان به خبرنگاران گفت: «از سرگیری خصومتها همچنین تلاشهای مثبت کشورهای عربی را که میخواهند مسیری صلحآمیز برای غزه، بدون حضور حماس، ترسیم کنند، به خطر میاندازد» و از «همه طرفها» خواست تا «خویشتنداری نشان دهند، به قوانین بشردوستانه احترام بگذارند و به مذاکرات بازگردند.»
او همچنین هشدار داد که از سرگیری حملات در غزه «خطر جدی تشدید منطقهای گستردهتر» دارد و به وضعیت لبنان اشاره کرد، جایی که «گامهایی برای حل مناقشه در مرز اسرائیل و لبنان برداشته شده است.» در طول سفر خود، بربوک قرار است با ژوزف عون، رئیسجمهور لبنان، و نواف سلام، نخستوزیر این کشور، دیدار کند.
منبع: رویترز