خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 01 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسکان 5762 مسافر نوروزی در مدارس لرستان

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 30 اسفند 1403 - 16:54
نایب رئیس ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان لرستان از اسکان 5762 مسافر نوروزی در مراکز اقامتی فرهنگیان این استان خبر داد.
اسكان،مسافران،نوروزي،لرستان،فرهنگيان،مجموع،ستاد،مراكز،روز،اقامتي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، با آغاز تعطیلات نوروزی، ورود مسافران به لرستان افزایش یافته است.
ستاد اسکان فرهنگیان این استان برای پاسخ‌گویی به موج سفرها، مدارس و پایگاه‌های اسکان را تجهیز کرده‌ است.
در این طرح، 164 مدرسه با 1615 کلاس درس برای اسکان مسافران در نظر گرفته شده‌ است.
این مدارس با امکانات گرمایشی، سرمایشی، پتو، موکت و سایر ملزومات تجهیز شده‌اند.
کلاس دیگر نیز به‌عنوان ظرفیت اضطراری در نظر گرفته شده‌ است.
در صورتی که تعداد مسافران بیش از ظرفیت اولیه باشد، این کلاس‌ها نیز مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
اما مدارس تنها گزینه اقامتی نیستند.
هشت مرکز رفاهی با 136 اتاق و 436 تخت نیز برای پذیرایی از مسافران نوروزی در نظر گرفته شده‌اند.
یک خوابگاه ورزشی با 16 اتاق و 108 تخت نیز در طرح اسکان مسافران نوروزی مشارکت دارد.
در روزهای پایانی اسفند، استقبال از مراکز اسکان افزایش یافته است.
در روز 28 اسفند، بیش از 2300 نفر در این مراکز اسکان یافتند و مجموع نفرروز اقامت در این روز به 4276 رسید.
یک روز بعد، 693 خانوار دیگر پذیرش شدند و تعداد افراد اسکان‌یافته در این روز به 3442 نفر رسید.
این آمار، مجموع نفرروز اقامت در 29 اسفند را به 6291 رساند.
به‌گفته پرویز عبدی، نایب‌ رئیس ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان لرستان، در مجموع، از آغاز فعالیت ستاد اسکان تاکنون، بیش از 5762 نفر در مراکز اقامتی فرهنگیان لرستان اسکان یافته‌اند و مجموع نفر‌روز اقامت از 10500 فراتر رفته است.
450 نیروی اجرایی در این مراکز مستقر شده‌اند تا خدمات مختلفی را به مسافران ارائه دهند.
این نیروها وظایف راهنمایی مسافران، نظافت، تأمین امنیت، ارائه خدمات بهداشتی و کنترل شرایط اقامتی را به‌عهده دارند.
در‌ حالی‌ که موج سفرهای نوروزی همچنان ادامه دارد، ستاد اسکان فرهنگیان لرستان اعلام کرده‌است که که تمام ظرفیت‌های خود را برای پذیرش مسافران حفظ خواهد کرد.
انتهای پیام/ 644/