خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غزه در آستانه بحران انسانی در نتیجه تعطیلی گذرگاه‌ها - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 01 فروردین 1404 - 10:13
با از سرگیری مجدد جنگ و محاصره در غزه، این باریکه در آستانه فجایع انسانی، بهداشتی و زیست محیطی جدیدی با هدف پذیرش کوچ اجباری و تن دادن به زیاده خواهی های اسرائیل در پرونده توافق آتش بس و تبادل اسرای فلسطینی و اسرائیلی قرار دارد.
غزه،سوخت،قحطي،بحران،باريكه،نوار،فلسطيني،نتيجه،قرار،تسنيم،آرد ...

به گزارش «مازن بلبیسی»،‌ خبرنگار تسنیم در مرکز نوار غزه با بسته شدن گذرگاه‌های تجاری غزه و کارشکنی صهیونیست‌ها در مسیر ورود کمک‌های بشردوستانه و سوخت، بازارهای غزه به تدریج از مواد غذایی خالی و در مسیر قحطی مجدد گام بر می‌دارند.
.
«سمیر الحفنی»؛ جوان فلسطینی و یکی از دستفروشان بازار غزه از این که نتوانسته برای بساط دستفروشی‌اش میوه و سبزیجات تهیه کند، خشمگین است و معتقد است غزه مجددا وارد مرحله جدیی از قحطی شده است.
در نتیجه تداوم تعطیلی گذرگاه های نوار غزه، 6 نانوایی با پایان موجودی آرد و سوخت لازم ماشین آلات‌شان، فعالیت خود را به طور کامل متوقف کرده‌اند تا غزه در آستانه بحران نان قرار گیرد.
یکی از نانوایان غزه می‌گوید: تعطیلی گذرگاه‌ها و نبود سوخت حتی باعث افزایش قیمت هیزم و در نتیجه بالا رفتن قیمت نان در غزه شده است.
«عدلی شحاده»، از شهروندان فلسطینی که پس از تحمل قحطی و آوارگی از شمال غزه راهی مناطق مرکزی این باریکه شده است به خبرنگار تسنیم می‌گوید: با ظهور بحران آرد در سراسر غزه اگر نانوایی‌ها تعطیل شوند با قحطی بدتر از آنچه پیش تر به آن دچار بودیم، مواجه خواهیم شد.
ما در زمان حضور در شمال غزه طعم قحطی را چشیده بودیم، اما اکنون دوباره با پوست و استخوانمان آن را احساس می کنیم.
نبود سوخت سبب شده تا حتی ایستگاه‌های پمپاژ آب و فاضلاب هم به دلیل ناتوانی از راه‌اندازی ژنراتورهای برق این جایگاه‌ها در آستانه توقف فعالیت خود قرار بگیرند.
این بدان معناست که غزه در فاجعه زیست محیطی بزرگی فرو خواهد غلطید که پیامدهای سختی برای اهالی این منطقه خواهد داشت
«حسنی المهنا»، سخنگوی شهرداری غزه با اشاره به تشدید بحران خدمات شهری در غزه می‌گوید: بحران کمبود سوخت در نوار غزه وضعیت بحران انسانی در این باریکه را تشدید می‌کند و بر کار بخش‌های خدماتی، شهرداری‌ها و نهادهای مختلف در غزه اثر منفی خواهد گذاشت؛ به ویژه که ما در شهرداری غزه عمدتاً به سوخت و نفت برای راه‌اندازی ماشین آلات، تجهیزات مختلف شهری و تجهیزات خدماتی همچون چاه‌های آب و یا حتی تاسیسات مربوط به بخش فاضلاب نیاز داریم.
بیمارستان‌ها نیز پس از توقف عرضه لوازم پزشکی و سوخت تا چند روز دیگر قادر به ارائه خدمات پزشکی به بیماران و مجروحان نخواهند بود.
غزه اکنون با از سرگیری مجدد جنگ در این باریکه و در نتیجه سیاست محاصره اشغالگران در گردابی از فجایع انسانی، بهداشتی و زیست محیطی قرار دارد که عمدتاً با هدف اجبار مردم غزه به تسلیم شدن در برابر نقشه شوم کوچ اجباری و به کارگیری سیاست گرسنگی دادن با هدف تحمیل خواسته‌های زیاده‌خواهانه اسرائیل بر مقاومت در موضوع توافق آتش‌بس و روند تبادل اسرای فلسطینی و اسرائیلی دست و پنجه نرم می‌کند.
انتهای پیام/