خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسکان بیش از 140 هزار نفرروز در مدارس فارس

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 01 فروردین 1404 - 10:30
رئیس ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس، گفت: از زمان آغاز به کار ستاد های اسکان و پذیرش فرهنگیان در استان فارس تاکنون بیش از140 هزار و ششصد نفرروز مهمان نوروزی در مدارس استان اسکان داده شده اند.
اسكان،مدارس،مهمانان،نوروزي،شيراز،پايگاه،پذيرش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، فرشید قاسمی صبح امروز در حاشیه بازدید از ستاد اسکان ناحیه دو شیراز، اظهار داشت: از زمان آغاز به‌کار ستاد‌های پذیرش و اسکان فرهنگیان استان تا صبح روز جمعه اول فروردین 1404، پنجاه هزار و 242 نفر در قالب چهارده هزار و 355 خانواده و در مجموع 140 هزار و ششصد و هفتاد و هشت نفرروز در مدارس استان اسکان داده شدند.
وی، افزود: در سطح فارس 67 پایگاه پذیرش مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فعال خواهد شد که 6 پایگاه آن در شهر شیراز و 61 پایگاه در سراسر استان، کار پذیرش مسافران و راهنمایی آنها به سمت مکان‌های اسکان رابرعهده خواهند داشت.
رییس ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس، گفت: مدارس و کلاس‌های درس محل اسکان برای میزبانی از مهمانان نوروزی به امکانات رفاهی مانند فرش، پتو، و عمدتا یخچال و تلوزیون تجهیز شده‌اند و تقریبا همه مدارس مشمول طرح اسکان از حمام و آشپزخانه برخوردار هستند.
قاسمی بیان کرد: در این زمینه تعداد 5 هزار دستگاه یخچال، 19 هزار تخته فرش و900 دستگاه اجاق گاز و 700 دستگاه تلویزیون در مدارس قرار داده شده است.
انتهای پیام/424/