خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

در غزه چه خبر است؟

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 01 فروردین 1404 - 11:23
نیروهای اسرائیلی به مناطق مختلف غزه حمله کرده‌اند و مردم از مناطق در معرض خطر فرار کرده‌اند، در حالی که حملات شبانه ادامه دارد.
شهر،رفح،غزه،اسرائيلي،نيروهاي

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین مهدی‌تبار- آسمان شب پیش از این با انفجارهایی که در نواحی شرقی غزه در مرز با اسرائیل رخ داد، روشن شد.
ما تأییدیه‌هایی از شاهدان دریافت کرده‌ایم که نشان می‌دهد نیروهای نظامی اسرائیل طی یک ساعت گذشته به طور گسترده‌ای به شهر بیت لاهیا حمله کرده‌اند.
مردم از صدای انفجارها بیدار شدند و تانک‌های اسرائیلی به مناطق مسکونی نزدیک‌تر شدند.
گزارش‌های بیشتری از شهر رفح در جنوب غزه دریافت کرده‌ایم که نشان می‌دهد نیروهای اسرائیلی در محله شَبوره فعال هستند.
نیروهای اسرائیلی همچنین به محله السلطان پیشروی کرده‌اند که در سمت غربی شهر رفح قرار دارد.
جمعیت در رفح اخیراً شروع به فرار از منطقه کرده‌اند و به منطقه المواسی رفته‌اند که تنها چند کیلومتر با شهر فاصله دارد.
ما متوجه شده‌ایم که حملات شبانه در تمام مناطق نوار غزه صورت گرفته است، به طوری که ظرفیت سردخانه‌ها پر شده است.