خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محور های مواصلاتی فارس باز است/ ثبت بیشترین تردد در 6 محور

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 01 فروردین 1404 - 11:30
مدیر مرکز مدیریت راه های استان فارس، گفت: در محور «شیراز- مرودشت» 42 هزار و 416 تردد، «شیراز_ سپیدان» 36 هزار و 72 تردد، «شیراز_کوار» 25 هزار و 175، «شیراز_دشت ارژن» 22 هزار و 366 تردد و «شیراز_سروستان» 15 هزار و 818 تردد ثبت شده است.
تردد،شيراز،درصد،استان،گذشته،روز،فارس،استاني،احمدي،ثبت،مدير

حمید احمدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در شیراز، اظهار داشت: بیش‌ترین تردد به ترتیب در محور‌های «شیراز- مرودشت»، «مرودشت_ شیراز»، «شیراز_ سپیدان»، «شیراز_کوار»، «شیراز_دشت ارژن» و «شیراز_سروستان» اتفاق افتاده است.
وی تصریح کرد: در محور «شیراز- مرودشت» 42 هزار و 416 تردد، «مرودشت_ شیراز» 41 هزار و 384 تردد، «شیراز_ سپیدان» 36 هزار و 72 تردد، «شیراز_کوار» 25 هزار و 175، «شیراز_دشت ارژن» 22 هزار و 366 تردد و «شیراز_سروستان» 15 هزار و 818 تردد ثبت شده است.
مدیر مرکز مدیریت راه‌های استان فارس با بیان اینکه از کل تردد‌های انجام شده 8 درصد متعلق به تردد خودرو‌های سنگین بوده‌است، عنوان کرد: متوسط سرعت خودرو‌ها 76 کیلومتر بر ساعت بوده است.
احمدی بیان کرد: از کل تردد صورت گرفته طی روز گذشته، 9678 هزار و 581 تردد را خودرو‌های سنگین، یک میلیون و 74 هزار و 820 تردد را خودرو‌های سواری و وانت و 18 هزار و 474 تردد را اتوبوس‌ها شامل می‌شود.
وی از ثبت تردد یک میلیون و 189 هزار و 875 وسیله نقلیه توسط دوربین‌های تردد شمار برخط موجود در جاده‌های استان در روز گذشته سی‌ام اسفندماه 1403 خبر داد و گفت: این میزان تردد نسبت به مدت مشابه سال گذشته 7 درصد کاهش را نشان می‌دهد؛ همچنین تردد خودرو‌های سواری در روز گذشته نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی 6 درصد کاهش را نشان می‌دهد.
تردد ورودی‌های شهر شیراز در روزگذشته نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی 5 درصد کاهش داشته است.
مدیر مرکز مدیریت راه‌های استان فارس با اعلام اینکه تردد روزانه بین استانی از ابتدای طرح نوروزی 134 هزار و 508 وسیله نقلیه بوده است، گفت:
تغییرات مجموع تردد بین استانی در مقایسه با مدت مشابه نوروز پارسال میزان 7 درصد افزایش را نشان می‌دهد.
وی گفت: بر اساس اطاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پالک خوان از ابتدای طرح، تقریباً یک میلیون و 336 هزار و 864 پلاک با ترکیب مبدا استانی در محور‌های برون شهری استان فارس مشاهده شده است.
مدیر مرکز مدیریت راه‌های فارس گفت: بیش از 37 درصد خودرو‌ها (86 هزار و 877 خودرو) ماندگار کمتر از یک روز در استان داشته و 4 درصد خودرو‌ها بین 5 تا 7 روز در استان ماندگاری داشته‌اند.
وی با اشاره به حجم بالای ترافیک در ورودی‌های شیراز بیان کرد: در حال حاضر تمامی محور‌های مواصلاتی باز و تردد بدون مشکل در جریان است.
احمدی با درخواست از مردم برای همکاری بیشتر با عوامل راهداری و پلیس راه گفت: این همکاری سبب می‌شود که تعطیلات نوروزی با حادثه کمتری سپری شود.
انتهای پیام/424/