خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بی‌احتیاطی در استخر کشاورزی جان شهروند هراتی را گرفت - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 01 فروردین 1404 - 12:53
یک شهروند هراتی بر اثر غرق شدگی در استخر کشاورزی جان خود را از دست داد.
كشاورزي،ايمني،استخرها،استخرهاي،استخر،اورژانس،حادثه،دليل

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، یک شهروند هراتی بر اثر غرق‌شدگی در استخر کشاورزی جان خود را از دست داد.
این حادثه در حالی رخ داد که تیم اورژانس پس از دریافت تماس، سریعاً در محل حادثه حاضر شد، اما به دلیل نبود غریق‌نجات، امکان نجات فرد فراهم نشد.
رسولی، رئیس اورژانس 115 شهرستان خاتم با اشاره به اینکه استخر مذکور دارای فنس‌کشی بوده است، سهل‌انگاری و عدم رعایت نکات ایمنی را عامل اصلی وقوع این حادثه دانست و اظهار داشت: افراد هنگام حضور در محیط‌های آبی، به‌ویژه استخرهای کشاورزی، باید دقت لازم را داشته باشند.
وی گفت: متأسفانه بسیاری از استخرهای کشاورزی فاقد تجهیزات ایمنی مانند پله خروج اضطراری، تابلوهای هشداردهنده و حضور نجات‌غریق هستند که این موضوع احتمال وقوع حوادث تلخ را افزایش می‌دهد.
رئیس اورژانس 115 شهرستان خاتم از خانواده‌ها خواست در ایام تعطیلات که مردم برای تفریح و گذراندن اوقات فراغت به مزارع کشاورزی و مناطق دارای استخر می‌روند، جوانب احتیاط را رعایت کنند.
رسولی گفت: شنا در این استخرها به دلیل نبود تجهیزات ایمنی و احتمال لیز خوردن بسیار خطرناک است و در برخی موارد، افراد به دلیل ناآگاهی از عمق زیاد این استخرها، جان خود را از دست می‌دهند.
به گزارش تسنیم، متخصصان ایمنی توصیه می‌کنند که استخرهای کشاورزی به حفاظ‌های استاندارد مجهز شوند و تابلوهای هشداردهنده در اطراف آن‌ها نصب شود.
همچنین صاحبان این استخرها باید اقدامات لازم را برای کاهش خطرات احتمالی انجام دهند تا از تکرار چنین حوادث تلخی جلوگیری شود.
انتهای پیام/781/