خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ذخیره خونی گروه های A و O در فارس کاهش یافت

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 01 فروردین 1404 - 13:53
مدیرکل انتقال خون استان فارس، گفت: این روزها ذخیره خونی گروه های A و O کاهش یافته که نیازمند مبرم همت و مراجعه مردم استان است.
خون،ساعت،بامداد،فروردين،فارس،انتقال،استان،مرودشت،مصلاي

مجید اکبرزاده در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم در شیراز، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ایام ماه مبارک رمضان و نیز تبریک فرا رسیدن سال نو، اظهار داشت: از هم استانی‌ها خواست همانند قبل انتقال خون را در تأمین خون مورد نیاز بیماران یاری رسانند.
وی افزود: با توجه به نیاز به تمامی گروه‌های خونی به خصوص A و O و به منظور تامین نیاز مراکز درمانی و ذخایر خونی استان فارس که با شروع ماه رمضان و توأم شدن با ایام عید نوروز با کاهش مراجعات مردم و در نتیجه کاهش ذخایر خون مواجه شده‌ایم، اقدام به برنامه ریزی در خصوص اجرای تیم‌های خونگیری در مناطق مختلف شهر شیراز از جمله حسینیه رهپویان وصال خیابان شهید آقایی در شب‌های قدر تا ساعت 2 بامداد، صحن مطهر شاهچراغ در شب‌های قدر تا ساعت 2 بامداد، استقرار اتوبوس اهدای خون در مصلای مرودشت و نیز مصلای شهرک صدرا امشب تا ساعت 2 بامداد اجرا می‌گردد، در شهرستان مرودشت اتوبوس اهدای خون از تاریخ 30 اسفند تا 4 فروردین هر روز صبح از ساعت 10 تا 15 مستقر و پذیرای مسافرین وبازدیدکنندگان نوعدوست است.
مدیرکل انتقال خون استان فارس گفت: همچنین مرکز انتقال خون خیابان قصرالدشت تا ساعت 2:30 دقیقه امشب یکم فروردین فعالیت دارد و پایگاه‌های اقماری استان فارس شامل لار، آباده، گراش، جهرم، فسا، داراب، امشب یکم فروردین تا ساعت 23:30 پذیرای اهدا کنندگان در شهرستان‌ها است.
انتهای پیام/424/