خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولان تمام تلاش خود را در راستای خدمت به مردم قرار دهند

مهر | استان‌ها | جمعه، 01 فروردین 1404 - 14:31
اردستان-امام‌جمعه اردستان گفت: مسؤولان کشوری در تمام دستگاه‌های اجرایی وحدت و انسجام خود را حفظ کنند و تمام تلاش خود را در راستای خدمت به مردم قرار دهند.
كشور،دهشيري،اردستان،نوروزي،شعار،رهبر،پيام،انقلاب،نمازجمعه،هرساله

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسن دهشیری در خطبه‌های نمازجمعه اردستان اظهار کرد: در سال جدید به‌جای تبریک متعارف و عامیانه هرساله به دلیل ایام شهادت حضرت علی (ع) برای امت اسلام و پیروان قرآن آرزوی سالی پربرکت و همراه با رفع مشکلات خواهیم داشت.
وی افزود: در گذشته امام راحل در ابتدای سال جدید پیام نوروزی داشت و اکنون نیز هرساله رهبر انقلاب پیام نوروزی را در هنگام تحویل سال بیان می‌کنند.
امام جمعه اردستان با اشاره به شعار سال جدید در عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید، خاطرنشان کرد: سرمایه‌های مردم برای تولید داخلی و بنگاه‌های اقتصادی زود بازده جهت‌دهی شود و مسئولان باید در راستای تحقق شعار سال تلاش کنند.
دهشیری تصریح کرد: امید می‌رود شعار سال جدید جدی گرفته شود و در حد حرف نباشد بلکه به آن عمل شود، رهبر انقلاب در پیام نوروزی خود به مسائل و مشکلات کشور اشاره کردند که یکی از آن‌ها از دست دادن رئیس جمهور کشور و همراهان وی بود.
وی بیان کرد: حضور مردم در نمازجمعه نصر، راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات ریاست‌جمهوری بی‌نظیر بود همچنین رهبر انقلاب اهدای طلا و جواهرات بانوان ایرانی به جبهه مقاومت را نیز تحسین کرد.
امام‌جمعه اردستان با بیان اینکه همچنان جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم لبنان و فلسطین ادامه دارد، اضافه کرد: روز قدس در سال جاری با توجه به جنایات رژیم صهیونیستی و لغو آتش‌بس بسیار اهمیت دارد که جمعیت بسیاری در این چند روز اخیر به شهادت رسیده یا مجروح شدند.
دهشیری ادامه داد: ملت ولایتمدار ایران خود را در هنگام تحویل سال جدید، به زیارتگاه‌های کشور می‌رسانند و در سال جاری که با شب‌های قدر تقارن پیدا کرده این موضوع نمود بیشتری پیدا کرده است.
وی تاکید کرد: مسؤولان کشوری در تمام دستگاه‌های اجرایی وحدت و انسجام خود را حفظ کنند چرا که اگر خودشان وحدت نداشته باشند در کشور هرج و مرج ایجاد می‌شود و تمام تلاش خود را در راستای خدمت به مردم قرار دهند.