خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبود اسکان در خراسان رضوی نداریم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 01 فروردین 1404 - 14:53
مسئول کمیته اسکان و رفاه ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی، گفت: برای اسکان زائران و مسافران تدارک لازم دیده شده و در خراسان رضوی کمبود اسکان نداریم، مسافران قبل از سفر به این استان مکان اقامت را رزرو کنند.
درصد،اسكان،رضوي،اقامت،خراسان،مشهد،سفر،توجه،اقامتي،زائران،مسافران

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، یوسف بیدخوری ظهر امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در استان خراسان رضوی بیش از 680 هزار نفر شب اقامت و در شهر مشهد 578 هزار نفر شب اقامت برای زائران و مسافران تدارک دیده شده است.
مسئول کمیته اسکان و رفاه ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی ادامه داد: از 25 تا 30 اسفند ماه 1403 به تعداد یک میلیون و 581 هزار و 480 نفر در مراکز اقامتی استان اقامت داشته‌اند.
بیدخوری تصریح کرد: در روز تحویل سال ضریب اشغال واحدهای اقامتی رسمی به نزدیک 100 درصد رسید اما هنوز در واحدهای موقت و اضطراری ظرفیت اقامت وجود دارد.
وی افزود: در روز پایان سال ضریب اشغال هتل‌ها 98 درصد، هتل‌آپارتمان‌ها 100 درصد، مهمانپذیرها 96 درصد، خانه مسافرهت 98 درصد، اقامتگاه‌های بومگردی 23 درصد و زائرسراها 100 درصد بوده است.
بیدخوری یادآور شد: با وجود این‌که لحظه تحویل سال شاهد بیشترین حضور زائر و مسافر در مشهد هستیم، هم‌چنان در مدارس، مساجد و ظرفیت‌های اسکان شهرداری، سالن ورزش و جوانان، سپاه و غیره ظرفیت خالی برای اسکان وجود دارد.
مسئول کمیته اسکان و رفاه ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی گفت: با توجه به بازگشت زائران و مسافرانی که برای لحظه تحویل سال به مشهد آمده‌اند، از فردا ظرفیت خالی بیشتری در مراکز اقامتی مشهد وجود خواهد داشت.
وی تاکید کرد: با توجه به پیش‌بینی‌ انجام شده، کمبودی در زمینه اسکان نداریم، زائران و مسافران قبل از ورود به خراسان رضوی مکان اقامت را رزرو کنند یا با برای راهنمایی و رسیدگی به شکایت با شماره تلفن 37045-051 تماس بگیرند.
معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی با اشاره به تغییرات پیش‌بینی شده در شرایط آب و هوایی اظهار کرد: مسافران و گردشگران قبل از سفر وضعیت آب و هوایی مکانی که قرار است برای تفریح و گردش انتخاب کنند، بررسی کرده و با توجه به شرایط آب و هوایی امکانات لازم را به همراه داشته باشند.
بیدخوری خاطرنشان کرد: شهروندان به توصیه‌ها و هشدارهای هواشناسی توجه ویژه داشته باشند تا در سفر و گردشگر دچار مشکل نشوند.
انتهای پیام/282/