خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه همدان: شعار سال باید به عمل تبدیل شود

مهر | استان‌ها | جمعه، 01 فروردین 1404 - 14:59
همدان - امام جمعه همدان گفت: بیان شعار سال برای نصب بنر و یا تبریک نیست، همه باید برای تحقق آن تلاش کنند.
همدان،جمعه،امام،شعباني،تاكيد،اقتصادي،غاصب،مهيا،توليدكننده،شعار

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته همدان در حسینیه امام خمینی (ره) با بیان اینکه امروز باید یاد کنیم از همه شهدا و رفتگانی که در سال گذشته از دست داده‌ایم، اظهار کرد: شعار سال، تأکیدی بر توجه رهبر معظم انقلاب به ضرورت حل مسائل و مشکلات اقتصادی است.
امام جمعه همدان تاکید کرد: بیان شعار سال برای نصب بنر و یا تبریک نیست، همه باید برای تحقق آن تلاش کنند.
وی افزود: برای حضور مردم پای کار تولید نیازمند ثبات اقتصادی هستیم که وظیفه دولت است.
آیت الله شعبانی خاطرنشان کرد: در شرایط تورم مردم دنبال حفظ قدرت خرید خود هستند، در صورتی که اگر زمینه ثبات اقتصادی مهیا شود دیگر به سمت خرید طلا و دلار نخواهند رفت.
امام جمعه همدان تصریح کرد: تولیدکننده فردی عزتمند و عزیز است چراکه زمینه اشتغال در جامعه را مهیا می‌کند.
وی با اشاره به اینکه در استان همدان از گذشته مشکل حمایت از تولیدکننده را داشته و داریم، گفت: حتی برخی از سرمایه‌گذاران بومی همدان در سایر استان‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند.
آیت الله شعبانی افزود: در این عرصه بانک‌ها اعتباراتی دارند و باید در مسیر صحیح و رونق تولید استفاده شود.
امام جمعه همدان با بیان اینکه در حوزه حل مشکل مسکن در شرایط فعلی نمی‌توان معطل اعتبارات بانکی بود، اظهار کرد: مسکن باید از طریق مولدسازی و سرمایه‌های مردمی ساخته شود.
وی تاکید کرد: رژیم غاصب صهیونیستی با چراغ سبز آمریکا و قساوت تمام به کشورهای دیگر حمله می‌کند.
امام جمعه همدان تاکید کرد: مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان باید مقابل جنایات رژیم غاصب صهیونیستی تمام‌قد ایستادگی کنند.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه شب قدر یکی از فضائل خاص و بزرگ ماه مبارک رمضان است، ادامه داد: هفته آینده روز جهانی قدس است و همه مردم برای حضور پرشور در این راهپیمایی برنامه‌ریزی کنند.