خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

با مخلان امنیت مسافران نوروزی برخورد می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 01 فروردین 1404 - 15:31
جانشین فرماندهی انتظامی مازندران گفت: برخورد جدی پلیس با مخلان امنیت مسافران نوروزی در دستور کار است.
استان،انتظامي،نوروزي،جانشين،مازندران،نظم،برخورد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سردار سید موسی حسینی جانشین انتظامی مازندران ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو، اظهار داشت: پلیس با بکارگیری امکانان همانند سال‌های گذشته در تعطیلات نوروز امسال، حضور پررنگ و موثری در سراسر استان دارد و با برهم زنندگان نظم برخورد می‌شود.
وی با بیان اینکه در محور‌های مواصلاتی استان حضور خواهیم داشت تصریح کرد: 10 هزار و 800 مامور انتظامی در سطح استان فعال بوده و با آمادگی و هوشیاری برقراری امنیت را دنبال می‌کنیم.
جانشین فرماندهی انتظامی مازندران بیان کرد: حاشیه امنیت برای مسافران نوروزی که از اقصی نقاط کشور وارد استان می‌شوند مهیاست و استان برای مزاحمان و مخلان نظم و امنیت عمومی ناامن است.
وی گفت: آرامش خانواده‌ها و مسافران نوروزی اولویت اول پلیس در طرح نوروزی است که مشارکت و همراهی مردم می‌توانند در این زمینه کمک باشد.
جانشین فرماندهی انتظامی مازندران برخورد با رانندگان خطر ساز را جزو وظایف پلیس بیان کرد و افزود: رانندگانی که با ایجاد رعب و وحشت، سرعت و سبقت غیرمجاز، انجام حرکات نمایشی نظم عمومی در محور‌های مواصلاتی را برهم بزنند و مزاحم خانواده‌ها شوند طبق مقررات برخورد با آن‌ها انجام می‌شود.
خودروی آنها نیز به پارکینگ منتقل می‌شود.
انتهای پیام/