خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 01 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

822 فقره پرونده تخلفات در تعزیرات فارس تشکیل شد

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 01 فروردین 1404 - 16:54
سرپرست تعزیرات حکومتی فارس، گفت: از ابتدای اجرای طرح نظارتی ماه مبارک رمضان و ایام نوروز 822 فقره پرونده تخلفات تشکیل و بالغ بر 155 میلیارد ریال جریمه نقدی اعمال شده است.
نوروزي،مجموعه،تعزيرات،ميهمانان،عزيزي،جمشيد،نظارتي،تخلفات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ایرج عزیزی بعداز ظهر امروز حین بازدید از مجموعه میراث جهانی تخت جمشید از تشدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی، اماکن گردشگری، انبار‌های کالا، مراکز خدماتی و درمانی در این ایام خبر داد و گفت: شهروندان و میهمانان نوروزی می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به شماره 135 و یا سامانه tazirat135.ir گزارش کنند که البته با شماره گیری *4*0401# نیز می‌توانند پیگیر شکایات خود باشند.
سرپرست تعزیرات حکومتی استان فارس گفت: از ابتدای اجرای طرح نظارتی ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، بیش از 3700 مورد بازرسی با همکاری اتاق‌های اصناف، سازمان صمت، شبکه‌های بهداشت و فرمانداری‌ها در سراسر استان انجام که در این رابطه 822 فقره پرونده تخلفات تشکیل و بالغ بر 155 میلیارد ریال جریمه نقدی اعمال شده است.
عزیزی با بیان اینکه مجموعه میراث جهانی تخت جمشید اولین خواستگاه میهمانان نوروزی است افزود: شعب سیار تعزیرات حکومتی تا پایان تعطیلات نوروزی در کنار دیگر دستگاه‌های نظارتی بر غرف فعال این مجموعه و دیگر اماکن گردشگری نظارت مستمر دارند و با تخلفات صنفی برخورد قاطع داشته و در صورت لزوم اقدام به پلمپ واحد متخلف خواهند کرد.
انتهای پیام/424/