خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 02 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متوسط تعداد پرواز‌های خارجی روزانه به ۳۰۰ پرواز رسید

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 01 فروردین 1404 - 22:06
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در نخستین روز سال ۱۴۰۴، با حضور در فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) در دیدار با متخصصان شرکت فرودگاه‌ها، ضمن تبریک سال نو، از خدمات شبانه‌روزی آنها در صنعت هوانوردی کشور تقدیر و تشکر کرد.
هوايي،ناوبري،شركت،پرواز،فرودگاه،ره،امام،ايران

باشگاه خبرنگاران جوان ـ محمد امیرانی در این بازدید با متخصصان اداره کنترل ترافیک هوایی، اداره ارتباطات و ناوبری هوایی و اداره مخابرات فناوری اطلاعات هوانوردی و برج مراقبت پرواز نشست صمیمی برگزار کرد و از خدمات این متخصصان در فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) قدردانی کرد.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و هیات همراه در این بازدید که توسط جواد صالحی معاون بهره‌برداری شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) همراهی می‌شد، از بخش‌های مختلف برج مراقبت پرواز فرودگاه حضرت امام (ره) بازدید کرد.
در این بازدید که همزمان با انجام پرواز‌های نوروزی انجام شد، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در جریان آخرین وضعیت پرواز‌های نوروزی فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) قرار گرفت که در حال حاضر به‌طور متوسط روزانه به بیش از ۲۰۰ پرواز رسیده است.
همزمان با نخستین روز بهار سال ۱۴۰۴، امیرانی در نشست صمیمی با کارشناسان اداره مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی شرکت فرودگاه‌ها در کنار سفره هفت سین نوروزی به صحبت‌های این متخصصان و جوانان توانمند صنعت هوانوردی گوش فرا داد.
همچنین مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در طبقه هفتم و دوم برج مراقبت پرواز فرودگاه امام خمینی (ره) در دیدار با متخصصان اداره ارتباطات و ناوبری هوایی و اداره مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی ضمن خداقوت به آنها، از نقش آفرینی متخصصان صنعت هوانوردی در ایمنی پرواز‌های نوروزی این فرودگاه قدردانی کرد.
در بازدید مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، احمد نیکنام مدیرکل کنترل ترافیک هوایی، علیرضا اسماعیل‌نیا مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی، علی مصطفوی نماینده اجرایی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و محمدرضا یاوری دبیرکل جامعه متخصصین مراقبت پرواز ایران حضور داشتند.
در این بازدید و طبق گزارشی که از آخرین وضعیت پرواز‌های نوروزی به معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران ارائه شد، از ۲۳ تا ۳۰ اسفندماه سال گذشته در مجموع با انجام ۱۲۸۳ پرواز ۱۷۹ هزار و ۴۸۷ مسافر در فرودگاه امام خمینی (ره) اعزام و پذیرش شده‌اند و متوسط پرواز‌های روزانه این فرودگاه به ۲۰۰ پرواز افزایش یافته است.
روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران