خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 02 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«زندگی با آیه‌ها» چگونه با اقبال مخاطب رکوردشکن شد؟

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 02 فروردین 1404 - 09:18
مجری برنامه «زندگی با آیه‌ها» درباره دلایل اقبال مخاطب به این نهضت ملی و به ویژه قرآنی بودن برنامه در ماه رمضان گفت.
برنامه،آيه،رمضان،شبكه،ماه،جوايز،نهضت،قرآن،زندگي،عنوان،تهران

مرتضی پرنیان مجری برنامه «زندگی با آیه ها» که رمضان امسال دومین سالی است که از تلویزیون پخش می شود درباره این برنامه و پویش به خبرنگار مهر بیان کرد: «زندگی با آیه ها» برنامه ای است که سال دوم است در تلویزیون اجرا می کنم، سال گذشته به عنوان یک پویش شروع شد اما همان سال آنقدر اقبال زیادی داشت که به یک نهضت تبدیل شد و الان به عنوان نهضت ملی «زندگی با آیه‌ها» نامیده می شود.
وی با اشاره به روند برنامه عنوان کرد: سال گذشته این برنامه بسیار مورد استقبال قرار گرفت و امسال نیز به همین دلیل، از اول ماه مبارک رمضان این برنامه با عنوان «زندگی با آیه‌ها» شروع شده است که شامل اطلاع‌رسانی مسابقه، منابع مربوط به سوالات، آیات، تفسیر، ترجمه و فایل‌های چندرسانه‌ای صوتی و تصویری از اساتید حوزه قرآن کریم می شود.
همچنین مسابقه‌هایی در آن وجود دارد و شرکت‌کنندگان می‌توانند با پاسخ به سوالات، امتیاز کسب کنند.
این امتیازها می‌توانند در قرعه‌کشی‌های مختلف شرکت کنند یا محصولاتی را که در برنامه ارائه می‌شود، خریداری کنند.
پرنیان اضافه کرد: این مسابقه در چند شبکه تلویزیونی پوشش داده می‌شود، از جمله شبکه یک، دو، سه، تهران، افق، امید، قرآن، پویا و نهال.
مجری‌های مختلفی نیز در این شبکه‌ها حضور دارند.
من شخصاً در شبکه دو، تهران و ورزش اجرا می‌کنم.
وی با اشاره به جوایز این نهضت تصریح کرد: این نهضت تا آخر ماه مبارک رمضان ادامه دارد، در هر برنامه پنج سوال مطرح می‌شود و شرکت‌کنندگان در همان لحظه پاسخ می‌دهند.
در پایان نیز جوایزی برای کسانی که پاسخ درست داده‌اند، در نظر گرفته شده است.
این جوایز شامل کمک هزینه سفر به مشهد مقدس و کربلای معلی، گوشی تلفن همراه، تبلت، ساعت هوشمند، کنسول بازی و دیگر جوایز نفیس است.
این مجری تلویزیون درباره دلایل اقبال چند میلیونی مخاطب به این برنامه بیان کرد: این برنامه به دلیل قرآنی بودن، شکل مسابقه‌ای و جوایز ارزشمند، با استقبال زیادی مواجه شده است.
پارسال رکوردی در این زمینه زده شد.
امسال نیز تا پانزدهم ماه مبارک رمضان، بیش از چهار میلیون نفر شرکت کننده داشته‌ایم.
دلایل مختلفی برای این استقبال وجود دارد، از جمله اطلاع‌رسانی گسترده توسط دستگاه‌های مختلف، حضور در شبکه‌های متعدد تلویزیونی و … که همه به اطلاع‌رسانی کمک می‌کند.
همچنین، برنامه کاربردی که امسال اضافه شده، شرایط را بهبود بخشیده است.
موضوع قرآن در ماه رمضان معمولاً با اقبال مواجه می‌شود.
وی اضافه کرد: هر روز یک آیه قرآن در برنامه خوانده می‌شود و در طول ماه رمضان، ۳۰ آیه مرور می‌شود.
هدف این است که در پایان ماه، ۳۰ آیه مرور و اطلاع رسانی شده باشد.
ضمن اینکه مرور آیه همراه با تفسیر و موضوع روز ارائه می‌شود و به این ترتیب این موضوع برای مخاطب ملموس‌تر و قابل درک‌تر خواهد بود.
پرنیان درباره زمان پخش برنامه خود توضیح داد: اجرای من در شبکه دو ساعت ۱۵:۴۰ و در شبکه تهران ساعت ۱۹ است که در شبکه تهران ممکن است گاهی تغییراتی هم داشته باشد.